ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Aan het werk ugolok

Ugolok magister noodzakelijk niet enkel thuis stolyaru, het is gelijk noodzakelijk voor elk umeltsa.

Door ok en werkplek stolyara izdavna wordt verstak beschouwd. Eigentijds stolyarnyi verstak, voor welk werk als kabinet-makers op de fabrieken en in de winkels, - oprichting van het mannelijk lid hinderlijk, zwaar. In zodanig verstake verstachnaya kleenaya grondslag door de lijvigheid tot toe 100 mm berust op sterk gekoppeld dichtbij breeuwt en wiggen podstavkakh respectievelijk maakte van het vet doellatten en grondslagen. Het niet shelokhnetsya van biff, dvoe mannen met de arbeid shift het met betrekking tot seks, in kleine huisvesting naar hem moeilijk om plaats te vinden. Hereto het in pervozdannom het type is ongedeeld niet noodzakelijk. Alle drie-vier het samenstel van bewegende delen vervangen stolyarnye tiski. .

Voor vele werken rechtvaardig om verstachnuiu grondslag (vijg te hebben. 3) die in de werkwijze van nadobnosti krepyat strubtsinkami om of podokonniku op te stellen, als laat breedte voorgaand. Als vrijje en handige plaats bestaan, dan verstachnuiu grondslag kan bolstered boven op de kantels naar de muur zijn.

Veрctahнaя docka: 1 - упoр dля ctрogaнhя; 2 - cырeз dля прodoльнogo пhлeнhя; 3 - упoр dля пoпeрehнogo пhлeнhя; 4 - прoфhль kлhньec; 5 - упoр c cлofeннom chde

Verstachnaya grondslag:
1 - tegenstand voor stroganiya; 2 - vyrez voor longitudinal pileniya; 3 - tegenstand voor transversal pileniya; 4 - het profiel van de wiggen; 5 - tegenstand in de gehuld type

Voor verstachnoi grondslag toepasbare bijstere inktkoker desiccated en gelijkmatig vystrogannaya grondslag door de lengte tot toe 1200 mm en breedte 150-200 mm, lijvigheid het is aanbevelenswaardige ruimere, niet minder 40 mm. Op de grondslag bevinden zich, als gemerkt op de schilderstuk, huisvestingen voor striemend en houdend zagotovok en detailleert wezen thema stolyarnoi behandeling. .

Pijl-gekoppene vyrez summier doshchechke of de homp van de triplex door de lijvigheid tot toe 12 mm bijster nou zal doellat, smalle grondslag, planku of batten in stroganii achterhouden. Deze tegenstand moet pribit naar verstachnoi grondslag door twee-drie gering draadnagels, maar better schroef shurupami door de lengte 25-30 mm. De bonnet van de draadnagels en shurupov door alle middelen utopite in de boom op 1.5-2 mm daarover geval, als het zal van node naar de dissel zagotovku, gelijkmatig met betrekking tot lijvigheid naar het hoogtepunt van de tegenstand. Anders kan worden kling rubanochnoi zhelezki geknoeid.  

Om te verzwijgen zagotovku tijdens transversal pileniya, tamelijk aan de rechterzijde eind van de grondslag vroven met de achterk zoom en zapodlitso met de topgevel naar bolster boven brusochek door de lengte tot toe 100 mm, secheniem 50x30 mm. Tijdens pileniya zagotovku prizhimaiut naar de tegenstand door hand liet. Het is zelfs better te maken tegenstand vormde, als merkte op de schilderstuk. .

Voor raskroya spant mee op verstachnoi grondslag is maakte vyrez door de breedte tot toe 60 mm en diepte 100 mm. In deze nest zagotovka ligt de rechtopstaand vast en consolideert door een of twee van hout wiggen. In zabivke twee wiggen door de hamer voortvloeit om met betrekking tot bovenste te slaan, en lager priderzhivat door hand lieten.

Maar alle gelijk better obzavestis door permanente werkplek, en het moet verstak versieren. Het benoemen versieren, voor het dit niet hamer en niet rubanok welk op de beeindiging werken kunnen worden in de doos van de tafel, in de kleerkast of in andere plaats gestald. Zelfs verstachnaya grondslag bolstered boven op de muur nabij podokonnika, altijd zal op het type, en dit als vroeg als toestand, net als meubeltje. Verstak moet niet worden tussen andere ubranstva en de toerusting van de kamer met betrekking tot constructie (onderkennen als niet benutten woorden "stijl") alsmede met betrekking tot methode otdelki, om te kleuren.

Organisatie van ugolka thuis magister - materie hard. En niet enkel daarvandaan die verstak, als voor hem werd plaats gevonden, moet aaneen van behoren daarom resideert door de toerbeurt. Werkplek moet handig zijn. .

Nebezrazlichno, hoe zal aan het werk tafel of verstak geillumineerd worden. Het is niet alle gelijk, wat instrument om op de gelaten, en te situeren wat aan de rechterzijde. Het is bijvoorbeeld, door de hamer, otvertkoi, door de arm aan-trof, potlood, bros werk als ine het algemeen rechterarm - zij en moeten aan de rechterzijde liggen. Maar als ponadobilis ugolnik, doellat, shurupy, drel, stameska, die hen meer handig om van de linkerzijde te hebben.

Als werd werkblad van de krant, dan ponadobitsya en potlood genodigd hebben. Stameske innerlijk commonwealth met de hamer, dreli - met augers, om - met kistochkoi en t te lijmen. P. Als reeds wordt plaats voor buttery verf vastgesteld, dan toerbeurt moet plaats naar de veldfles met olifoi, bloedverdunner zijn. .

Verstak. Hier is een van de varianten van organiserend van de werkplek. Klein verstak (vijg. 4) leent plaats alles 0.44 m2 beschouwend het opene deel van seks voor de stokende batterij. De lengte van aan het werk 2100 mm stelen, de breedte van verstachnoi grondslag 210 mm, lijvigheid 40 mm op. De tafel breedte in gelaten onderdeel, waar wordt instrumentaal shkafchik beslecht, 480 mm componeert, diepte 380 mm. Verstak ligt op de kookgelegenheid door het plein 6,3 m2 vast. Constructie het en methodes otdelki zijn pre-stelden door het planning van de appartementen in seriele panelnykh 9-12-etazhnykh de behuizing huizen van de serie P-49, alsmede tonalnostiu en ubranstvom kukhonnoi meubeltje en toerustingen vast.

Veрctak c пodceрctahныm h нacecныm шkaфhkamh

Verstak met podverstachnym en navesnym shkafikami

Het project ontwerperen van de behuizing huis prefereerde in dit geval in het schilderstuk van de muren, van de seks, moiki, van ingebouwde kleerkast hartelijke toonen, beneden ontsteken eik, maar met lichtende rode-bruine details: Handelt dverok, okantovka. En novosel, hoe continuerend het doel van architect, obstavil kookgelegenheid door het meubeltje, in otdelke welk is applicated de buttery schilderstuk van de kleur bezh. Dverki en dozen van kukhonnogo Okleeny stelen door eikene triplex op, hebben lichtende kleur handelt en rood-bruin okantovku. In zodanig tonalnosti worden kukhonnaya plank, diner-tafel, taburety, reproduktor e.a. gekozen.

Fabricerende schoonheidsleer (en alledaags!)  Precies zal obstavlyat werkplek en domicilie zo aanraden, door om nichto de vormen en kleur afjakkeerde niet, vernietigde niet vermoeiend in de ogen, joelde niet, zij zeggen kunstenaaren. .

Van gelijke voorstellingen van de zoom van verstachnoi grondslag en stoek okleeny door de decoratieve triplex van het mahonie, worden door de vernis gedekt. Dverka instrumentaale kleerkast is maakte in de toon van dverki kukhonnogo tafel. Yashchichki navesnogo shkafchika worden door de noot met eenvoudigst inkrustatsiei uitgemonsterd. Alle hengsels van hout volbracht van de pakketen van decoratieve triplex.

Uiterst recht en middelmaat paardenstal van de grondslagen door de lijvigheid 30 mm worden door buttery verf geschilderd. Beide paardenstal worden niet aangebracht om te seksen, zij worden door het gewicht van het alles verstaka achtergehouden. Constructie onbuigzaam krepitsya leix linksaf hoofdstad muur van met behulp van metallieke ugolka kurken in beton en shurupov. Tussen topgevels stoek en seks worden kusochki vet, do10 mm, voiloka gelegen. Het kan worden door de tandvlees vervangen. Dit is maakte om rezonansnye beweging van de stakingen door de hamer niet peredavalis op de seks vlak: Wisselborgtocht van de klachten van buren en verblijvend door de verdieping onderaan.

Beneden navesnym shkafchikom prostenok wordt door het vel van eikene triplex gesloten, waarover bevinden zich broekzakken-dozen voor papieren, van de potloden, kusochkov nazhdachnoi shkurki. Op dit vel kan zich bevinden de meeste geregeld bezoeken verlangd instrument: Ugolniki, lineaalen e.a..

Apparaat en otdelka zodanig verstaka zal veel keer, maar de uitgaven van de arbeid okupyatsya door de gerieven in het werk niet enkel stolyara maar ook grotbezoeker, radioliubitelya, verzamelmap zich bezighouden. Plein verstaka misschien gebruikt met betrekking tot elk andere benaming, bijvoorbeeld hoe ondergeschikte tafel voor razdelki van de producten, waarover geschikt om myasorubku, khleborezku op te richten.

Nu tvloeit nabrosat schetsen voor, om de afmeting van de grondslag vast te stellen, stoek, shkafchikov, van de planken, om beten door beten om geschikt materieel te kiezen.