ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Nabornoe fanerovanie

Tot toe nu houden een speech ging raskroe en de formatie van de triplex voor de zelve eenvoudig type decoratief fanerovaniya, wanneer alle vliegtuig van het artikel van de vervaardiging okleivaetsya door een homp van de triplex van een ras van de boom om. Elk meere complex is nabornoe fanerovanie, wanneer vliegtuig, willen gaen van van dverki shkafchika of de voorste muur van de schuiflade, okleivaiut niet door een vel van eenvormige triplex, en door meerdere doellatten van de een of meerdere rassen van de boom uit. Worden pakketen in het wasdom, kerst-boom, shashku, dek e.a. verbreid. (Vijg. 27). .

Cпocobы фaнeрных нaboрoc: 1, 2 - c koнceрt; 3, 4 - c рoct; 5, 6 - c уgoлok c obkлadkoй

De methodes van fanernykh pakketen:
1, 2 - in het dek; 3, 4 - in het wasdom; 5, 6 - in ugolok met obkladkoi

De methode keuze wordt niet enkel door zadumannym schilderstuk vastgesteld, afschaduwing schetsen, maar ook de tegenwoordigheid van materieel, door de structuur van de spant, door de schikking van jaarlijks strata.

Vervaardiging pakket, moet in de rekening nemen en de lijvigheid van de triplex, en ze in verschillende pakketten brengt tijdperk oneven geveerd en kolebletsya van 0.5 tot toe 1,5 mm door. Minder vet kusochki triplex zal tijdens zapressovki niet geplakt worden. Maar in een pakket werkbladen altijd gelijkaardige lijvigheid hebben. .

De triplex pakket in het wasdom maken van een pakket, bij wie schilderstuk op de werkbladen wordt herhaald. Pakket door de methode in de kerst-boom zal van ruimer otkhody decoratief materieel uitlenen. Maar op vooruitziende magister otkhodov praktisch niet brengt tijdperk door. Alles obrezki, zelfs krokhotnye kusochki, zamelen in de doos, zij prigodyatsya voor het herstel werken, zoals, voor inkrustatsii in.

Alle deze methodes nabornogo fanerovaniya, net zo andere, kan worden otdelke nastennogo instrumentaale kleerkast overheen verstakom aangepast, bij wie moet okleit door decoratieve triplex boka en de zomen van de doos, dverki, voorste muren verschillend met betrekking tot grootte yashchichkov.

Dverki koppelde op direct breeuwen, faneruiutsya in de hoeken door de methode "op ons". Het is rekening houdend die filenki van berezovoi of beechen kleenoi van de triplex zal hel blijven, voor obramleniya hen meer heeft gelijk voor de decoratief materieel van donkere kleur (mahonie, noot, palisandr) met transversal schikking volokon met betrekking tot alle perimetru. .

Voor de vensterramen wil wordt van acht lange fanernykh schrappen met transversal schikking volokon genodigd hebben. Maar de breedte van de werkbladen van decoratieve triplex zelden brengt tijdperk elk meere 150 mm door. Daarvandaan schrappen narashchivaiut met betrekking tot lengte. Dit in de volgende weg Is maakte. Een van narezannykh de schaar van de schrappen bed op quitte stichting langs de lineaal door de voorkant omhoog en kiezen best betaamde met betrekking tot schikking volokon en schilderstuk voortzetting. Richting volokon moet, samenvallen als schrappen narezany van een vel. Als beeindigt vallen niet met betrekking tot kleur samen en schilderstuk, dan door middel van podrezki een of beide schrappen moeten zodanig coincidence vernemen, wanneer styk wordt helemaal onmerkbaar.

Verspert mengsel in een koordvormig van noodzakelijke lengte door de smalle bef van de krant van voorst. Voor twee dverok noodzakelijke 4 lange en stolko kleine schrappen. Met de vergoeding voor pripuska op de onderrichting sreza hoek-wijs 45° in podgonke verbindingen pripusk met betrekking tot lengte zullen niet boven 10 mm stileren. .

Verschillende types nabornogo fanerovaniya en inkrustatsii kunnen applicated in otdelke voorste muren yashchichkov zijn. Twee middelmaat, grootst yashchichka het is mogelijk okleit door de volledige homp van de triplex van het mahonie. Deze spant, prachtig met betrekking tot kleur en dodenrijk, maar niet van ruime expressieve schilderstuken, bijster nou wordt leix op ruimere vlakken gezien. Als om het te beschouwen die op de gelaten, dan aan de rechterzijde in direct of afwezig-uitgemaakt hel, of de kunstmatige bron te situeren van ontsteken die aan de rechterzijde die op de gelaten, fanernoe strijkend zeer fluweel maant, muarovye poluteni perelivaiutsya, zacht gevend van hel - naar donker, naar maar altijd argent lommer. Deze uitwerking van de spant van het mahonie wordt op kleine pleinen niet ontdekken. Daarvandaan nauwelijks advisably longitudinal okleivanie het mahonie smal (minder 20-25 mm) van de zomen, hier effektnee zal transversal okleika. En op de zomen minder 20 mm over het algemeen voortvloeit niet om mahonie door te brengen, het kan worden door geschilderde de spant van de berkeboom, van beuken, van de eik vervangen.

 • Styazhka
 • Nabornoe fanerovanie
 • Raskroika triplex
 • Nabornye hengsels
 • Nakleivanie triplex
 • Nakleivanie triplex door de methode "vpritirku"
 • Drukpers
 • Profilnoe fanerovanie
 • Mankementen fanerovaniya
 • Obrezka van de zomen