ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Spirtovye vernist

Spirtovye vernissen - deze verdunningen van de natuurlijke wijze of kunstmatige pek in het animo. Als pek meestal worden shellak en kanifol - de substanties van plantaardige oorsprong gegolden. De eerst strijkend van spirtovogo vernis vysykhaet, zij zeggen, "van de stof' nemen" af, (t.Door hem. Niet vingers klemt, als prikosnutsya naar hem) voor 1-2min vast. Complete verkalking bewandelt op door 15min., En navolgend strata - voor uur. Voor de coatings van ruimere vlakken in het thuis voorwaardes en over het algemeen voor de werken door de hand spirtovye vernissen zijn van klein van nut zijnen, omdat zeer moeilijk, het is onmogelijke gezwind om doordringend quitte stratum zonder de schrappen te veroorzaken. Spirtovye lakovye coatings slecht te weer stellen zich tegen handeling vlagi.

In het werk met de vernissen, vooral spirtovymi, ruime betekenis de schikking heeft van de bronnen van ontsteken. Ontsteek moet op vergast vlak op de gelaten achterwege laten of zijn voorafgaand beneden kleine hoek, om duidelijk waren uitstekende voetspooren tampona of kisti.

Voor de toepassing snel sokhnushchego spirtovogo van vernisen vlak noodzakelijk voorzichtig te louteren van de stof afnemen zuiveren tryapkoi, niet vertrekkend vorsa, of door volosyanoi borstel. Minder toepasbare protirochnye materielen welk kunnen op het vlak tonchaishie volokna laten. Alles behalve onzichtbaare, zij zullen merkwaardig beneden lakovoi film worden.

Voor ruimere vliegtuigen better om vatnym tamponom, obernutym door de homp linnen of kholshchovoi doek te benutten. Ondiepte en profilnye details meer handig lakirovat kistiu. Vernis nalivaiut door kleine gedeeltes naar binnen tampona (makat het in de vernis het is onmogelijk!). Podoshva tampona moet worden zo veel geweekt, om in gemakkelijke pressende erop pulken vernis niet stekal. Dan door snelle moties, zonder sterke aandrang gedrag tamponom mee volokon op de overgelaten aan het recht of van boven onder, maar in een richting latend op het vlak monding doordringend stratum. Aangrenzende schrap moet leix beroeren boord voorgaand.

Als om tampon diameter 25 mm, te nemen toen breedte van lakovoi schrap het wil wat meer. Vandaar, voor het vlak door de breedte 150 mm moet van zes longitudinal moties maken. Met iedere navolgende motie vernis in tampone zal bezinken da's beloonde door de geleidelijke vergroting van de aandrang op de tampon.

Met betrekking tot de boorden van lakovykh schrappen stratum zal elk meere vet, maar het vyrovnyaetsya, als navolgende stratum wil een gebeten vernemen op vorig, als vroeg als veroorzaakte. Op verwerkend van het vlak door de lengte 500 en breedte 150 mm kan worden niet boven 2-3min doorgebracht, incluis tijdperk, noodzakelijk voor de obviation van mankementen vernam. Zij poosje bedragen de dragen-overs van de vernis op de zomen en de topgevels van het artikel van de vervaardiging. De dragen-overs van de vernis moet gemakkelijk, zonder de aandrang, door de rijstrook tamponom met betrekking tot granyam schrappen. Op gelijke tijdperk kan worden door de vernis en zomen gedekt.

Scheep gaan op het werk in eerst tijdperk, wordt prodelat alle deze moties met dor tamponom onderhavig aangeraad om potrenirovatsya, geschikt om artikel van de vervaardiging op aan het werk tafel te situeren, om zandplaaten met de vernis plaats te kiezen voor, als wil wordt genodigd hebben, om in de tampon vernis toe te voegen, opnieuw om de bovenaardse zuiverheid af te lezen. Vooraf moet plannen, hoe om de onroerende toestand van vergast vlak - te bevoorraden omdat prikasatsya ernaar overhandigt tijdens werken het is onmogelijk.

Rastushevka kistiu, begeerlijk en dikwijls verplicht in het werk met buttery verf, voor spirtovykh coatings is ongeschikt. Zelfs in de bekleding van de ondiepte details, onder andere profilnykh, het wordt een rijstrook kistiu langs het artikel van de vervaardiging of mee volokon aangestuurd op.

Otdelku door spirtovymi vernissen ine het algemeen afhandeling na de toepassing van derd stratum. Voor de pakketen van de verschillende rassen van de boom het aantal van coatings noodzakelijk om uit te breiden, om te krijgen elk meere quitte glyantsevuiu vlak. De voorgaand stratum van de vernis moet maximaal doordringend zijn.

Encrusted van het artikel van de vervaardiging wordt stuwing op zijn gemak vysykhaiushchimi door buttery vernissen, aangeraad aan alsmede nitrolakami met behulp van verfspuit.

Shlifovka. De eerst stratum helemaal van vysokhshego vernis Pools mee volokon zeer melkozernistoi shkurkoi. Te pressen groot op kolodku tvloeit niet: Lakovaya film doordringend, zijn zonder de moeilijkheid soshlifovat compleet.

Voor de toepassing van de seconde en navolgend strata na shlifovki dor vlak zorgvuldig louteren van de stof nemen. Vysykhanie voorgaanden vertrouwende de lijvigheid van lakovogo stratum van 40min tot toe 2 ch. Poosje na ieder navolging dekkend de term van bakkend verlengt. .

Meestal treffen zodanig mankementen lakirovaniya, hoe merkwaardig in de lateraale opheldering van de schrap gevormd daardoor geldend van ook dikke vernis. De verhevene vochtigheid van de spant draagt rastreskivaniiu lakovoi films aan. Goede luister zal niet gekregen worden, als om de termen van de zetsel tussen bedrijven te bekorten.

  • Spirtovye vernist
  • Buttery vernissen
  • Nitrolaki
  • Pools
  • Shlifovka