ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Meubeltje werkend

Als goede portnoi zal peredelat oude kostuum regelen, sshityi van dobrotnogo materieel, in unrecognizably nieuwe beantwoording mode, zo en stolyar moet regelen om musting om artikel van de vervaardiging van de boom in het ding te herbouwen, nieuw, modern te beschouwen. .

Hier is elementair voorbeeld. Van enkel porien van stalen om van de mode om obedennye razdvizhnye tafels, mebelnye fabrieken opgehoudene hun vervaardiging en doorgegeven op de opbrengst van het nieuwe model van de tafel met ovale huik uit te komen. Maar niet vroeg hetzij te vergooien "oud" stelen niet slechts daarvandaan die het ronde op? Het is het is onmogelijk hetzij naar het het halen "stijlvol"? Het blijkt, te maken dit zeer is eenvoudig: Tamelijk otpilit van twee tegengestelde kanten van de huik twee sectoren door de breedte met betrekking tot alles centreren in 80-100 mm - en huik zal ovale worden. Natuurlijk, srezy moet prostrogat, losbranden faski, zachistit shkurkoi en om door de vernis te dekken.

Nozhki tafel, okleennye door berezovym of meestal beechen shponom lijvigheid tot toe 3 mm, moet volledig nou zachistit tsiklei, verf een van krasitelei beneden het waarde ras van de boom (duister, orekhovoe, rood), om door de vernis en raspolirovat te dekken. Nauwelijks die van uw vertrouwd zal leren die deze voormalige standaard om-stelen conferentie op. .

Enige de-stelen vlierstruik om conferentie van zogenaamde garderoby menigte aanmaak op. Met ene breed dverkoi in de afdeling voor platia en smal - in belevoi gedeeltes. Otnimite met behulp van stolyarnogo instrument alle gelaten scheiden. Planken en doos prigodyatsya voor de ondiepte podelok, en granenoe het glas (van het rantsoen) voor dverki toekomst gering aptechnogo shkafchika. Door het overblijfsel van het materieel (eikene triplex) zadelaite de linkerzijde van de kleerkast welk nu aanbevelenswaardig om beneden bookish te adapteren.

Dvernuiu filenku kan zijn maakte waybill, hoe op dverok instrumentaal shkafchika. Kan worden zijn door glazen vervangen. Het apparaat van de planken voor de boeken zelfs voor het begin stolyara ruime arbeid zal niet stileren. Nu omstreeks otdelke de corpora van de boekenkast, van dverki en doos op de bodem.

Lichaam, okleennyi door eikene triplex welk van de tijdperk werd door roodachtige plekken gedekt, moet zorgvuldig zachistit tsiklei, verf in donkere kleur door de methode oppervlakkig krasheniya, om door de vernis, raspolirovat te dekken. .

Deur kan zijn maakte helemaal modern. Dvernuiu glaswaar moet zachistit tsiklei helemaal oud lakovoe strijkend losgebrand, en door okleit decoratieve triplex een van de waarde rassen van de boom of imiteerde berezovym shponom. Better zal elk triplex met transversal schikking volokon, en in de hoeken - door de methode "op ons" lijken.

Metaal handelen moet van hout vervangen, ze zal en keyhole sluiten. Oud naveski better om nieuw - royalnymi door de lussen in te boeten.

Verblevene doos. Het het is mogelijk okleit door decoratieve triplex met ruime texturnym schilderstuk en met vertikaale schikking volokon. De quitte better vergelijkenderwijs ruimer plein van voorste muur om door de methode inkrustatsii uit te monsteren.

Middelmaat onderdeel okleivaiut door de triplex met longitudinal schikking volokon, en zomen door de breedte tot toe 40 mm - met transversal, styki in de hoeken methode maken "op ons". Ontsteek prozhilki kan breedte niet boven 5 mm hebben. Middelmaat plein kan zijn maakte nabornym. Grotste complexiteit heden profilnye prozhilki in de vorm van de eenderdeen van de cirkel. Er is meerdere de methodes van de aanmaak zagotovok: Blanking met behulp van het stalene mes van overeenkomstig profiel; Vypilivanie maar meteen pakketten zagotovok lobzikom. Whereat meerdere de doellatten van de triplex voegen in het pakket toe en dicht gespen door de rechtbank-nietje of in tiskakh. Op oppere en lagere werkbladen nakleivaiut krant, waarover met behulp van tsirkulya veroorzaken omlijning zagotovok, met betrekking tot hem en vypilivaiut zagotovki. Beneden zelfde straal vypilivaiutsya en hoekig zagotovki, preliminarily agglutineren door de methode "op ons", alsmede nabornye de werkbladen van de middelmaat plein. .

Operaties kunnen worden gecombineerd voegend zagotovki drie types in de pakketten in tweeen voor iedere hoek.

Anderse eenvoudigere methode van vyrezki radii door de schaar met betrekking tot boetseren fabriceerde van dicht karton of doordringende triplex. In dit geval ieder detail wordt erbuit in tweeen en podgonyaetsya in de werkwijze van de assemblage van de schilderstuk met behulp van stameski en shkurki gesneden.

Rekonstruiruya oud garderob in nieuwe boekenkast, het is mogelijke helemaal peredelat top en de bodem van dit ding: Los te branden karniz het molteken doordringende huik in de vorm van het vensterraam, okleennoi door van boven eenvoudige triplex, en met betrekking tot zomen - decoratief vervangen; Het is compleet te schrappen bodem samen met doos het vier klein (tot toe 100 - 120 mm) nozhkami, okleennymi door decoratieve triplex vervangen.

Ontwerpend. Statistiek handhaaft die mensen vernieuwen het meubeltje op een gemiddelde door iedere 5-acht jaren oud. .

Omdat van elk wordende de onnodige onderwerp van het meubeltje kan zijn maakte ergens toe ander. Van het enige zal twee-drietal pomenshe erop uitgaan, en beneden het hands het blijkt vergastte, bijstere inktkoker desiccated en ervaren decoratief materieel.

Hoe wordt meubeltje geconstruerd, wat wetten bestaan in de vereenzelviging van de vormen en de afmeting van losse thema's? Als om industrieele aanmaak uit te maken, dan behalve de gerieven van het gebruik worden in de rekening van ekonomichnost vervaardiging genomen, aanpassingsvermogen om (de mogelijkheden van de mechanisering van de werkwijzen), zelfs transportabelnost meubeltje te fabriceren.

Maar belangrijkste, natuurlijk, - dit gerief, knapheid, leven. Vereisten welk moeten alle manier van stolyar volgen, zadumavshii om ergens toe eigenaardig, de te maken.

Eerst plaats behoort stoel. Ongelegen meubeltje niet slechts animo vergalt, maar kan de aanleiding van pijnlijke wijzigingen in organizme worden, onder andere om iskrivlenie pozvonochnika te veroorzaken die zeer belangrijk om in de rekening in ontwerpend van kinder meubeltje te nemen.

Volgende pagina >