ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Profilnoe fanerovanie

Elk meere complex is fanerovanie profilnykh vlakken - vognutykh en vygnutykh. In het meubeltje vervaardiging voor zapressovki gelden speciale huisvestingen genaamd sulagami. In een geval deze massief van hout kolodki of de metallieke vormen van overeenkomstig profiel, naar tegenovergesteld profiel faneruemoi vlak. Zij zijn toepasbaar voor fanerovaniya odnotipnykh de producten van gelijkaardig profiel. In ander geval tsulagi kunnen zijn gebruikt voor zapressovki de details van diverse profiel - dit is het geval genaamd sypuchie, reechnye en pnevmaticheskie tsulagi. Laatste eigentijds rubbere camera's, bij wie in de werkwijze van zapressovki nagnetaetsya onder druk lucht, of, omgekeerd, wordt voor de vacuum creatie opgepompt.

De meeste zijn ongedeeld in de aanmaak reechnye en sypuchie sulagi. Reechnye sulagi - dit meerdere doordringend battens, nakleennykh op het doek parallel bij elkaar met kleine hiaaten, sypuchie - tas van ontzagwekkend doek, half vulde verhit zand in. Breedte en lengte tsulag zijn aangewezen op de afmeting van faneruemykh producten.

Sulagi met het zand prizhimaiut naar profilnoi vlak door longitudinal doellatten en rechtbank-nietjes, en reechnye - door transversal profilnymi doellatten. Door tussen hen en triplex bed vlakgom gebouw. Door de rechtbank-nietjes sulagi prizhimaiut beten door begin beten met een kant, om te de ruk bevoorraden van het doek en eenvormige aandrang op faneruemuiu vlak. In de schikking van decoratieve triplex voloknami mee zijn voor de voorkoming van de hiaaten het is mogelijk okleit van de voorkant door meerdere transversal papierene linten. Voor ondiepe details voor sulag kan worden voordeel van de homp van vette tandvlees genomen.

Totaliter de gevallen verplichte reductie progrev profilnykh zagotovok tot toe 50-60°.

De laatste tijd raakten bekend methodes fanerovaniya zonder zapressovki, van op de basis nieuwe kleevykh composities, onder andere van PVA plaken. Veroorzaakte op aangeplakte vlakken de doordringend stratum van deze kleefstof podsushivaiut voor meerdere minuten tot toe de onderrichting van doorzichtige film, dan op het artikel van de vervaardiging de vel leggen van de triplex, dek door de krant en proglazhivaiut verhit utiugom. .

Deze methode khorosh voor nakleivaniya shpona. Tel naar decoratieve triplex door de lijvigheid tot toe 0.5 mm, alsmede poreuze dat verhite methode noodzakelijk preliminarily om te checken, om zijn betoog in wat kleefstof infiltreert niet skvoz porien op bovenaards. Deze advies betr en naar andere kunststof kleyam.

  • Styazhka
  • Nabornoe fanerovanie
  • Raskroika triplex
  • Nabornye vingeert
  • Nakleivanie triplex
  • Nakleivanie triplex door de methode "vpritirku"
  • Drukpers
  • Profilnoe fanerovanie
  • Mankementen fanerovaniya
  • Obrezka zomen