ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Pools

De superieure stand van doorzichtige otdelki boom is Pools. Ze inhoudt in pridanii de opper stratum van lakovogo bekleding van de spiegel glinsteren en hoge mechanische prochnosti door middel van toepassing op het vlak van meerdere honderden van en de 1000 van tonchaishikh strata politury - van spirtovogo de verdunning van de pek van plantaardige oorsprong.

Politura hedenen, hoe verdunnen spirtovoi vernis, bij wie inhoud van de firma plenkoobrazuiushchego substantie kleiner, dan in de vernis. Ze is gebruikt voor raspolirovki, razravnivaniya in het verleden veroorzaakt op het vlak van de strata van de vernis. Best is shellachnaya politura. .

Zonder gebreken moet stolyarnaya zijn en otdelochnaya de toebereiding van fatsoeneerde bovenaards, voor nanosimoe op de spant lakovoe strijkend erop nahouden alles behalve metaal prochnostiu, helemaal doorzichtig en alle geringste mankementen op het vlak zullen merkwaardige een of anders worden. Het is binnenshuis, waar wordt dit werk volbracht, moet worden permanente temperatuur gehandhaafd en de vochtigheid van de lucht, onduldbaare stof nemen en skvoznyak af.

Polirovanie wordt meestal in vier etappe volbracht en continueert, incluis de tijdperk van de zetsel, twee-drie weken, en voor de receptie van de spiegel vlak, wat kan worden op enkel muzikale instrumenten gezien, worden maanden genodigd hebben. Poolse producten slechts tamponami.

Tampony worden vtiraniya schoensmeer mastiki of politury in de porien van de spant, lakirovaniya, polirovaniya en raspolirovki gesolliciteerd. Zo schoensmeer mastiku vtiraiut in de porien van de spant tamponom presenterend blob, svernutyi van voiloka en strak obernutyi suknom. .

Voor lakirovki gelden tampony, obernutye door de linnen materie, vele andere doeken laten op het vlak volokna welk in het werk met levend vlees vysykhaiushchimi spirtovymi vernissen klemen vlak vast en zijn verschijning vergalen. Napolnitelyami tamponov kunnen vata en andere zachte materielen dienen.

Voor polirovaniya better gekomen boven tampony, obernutye door de homp zacht lnyanoi doek. Blob maken van wollen hosiery. De einden van het doek van boven de riem, wringen en tuigeren met behulp van rubbere verzamelmap, van het metaal beugel of de enkele door andere methode. Maar bracings voor elk tampona door alle middelen moet zij afneembaar, om het is mogelijke was gezwind om het door nieuwe gedeelte van de vernis te vullen.

Voor Poolse wil wordt van niet, en, tenminste, drietal tampona genodigd hebben. Tampony voet bij stuk houden slecht. Vernis bleef erin, snel zasykhaet. Maar overheen de maand-twee tampony, antiquarisch, kan in het glas, dicht gesloten zandplaat, zonder de luchte vrijje toegang voet bij stuk houden. In de doelen van zuinige raskhodovaniya vernissen en andere otdelochnykh materielen, voortvloeit niet om ruimer tamponov te maken, voor vele werken zullen voldoende blob diameter 25-30 mm. .

Trakteerde artikel van de vervaardiging richten in horizontale positie op. Om zapravit tampon polituroi, opper doek (stiranoe canvas, vlas) ontdekken, en bal van de wol of vaty vochtigheid op het deel van podoshvy zo, om compositie helemaal werd geabsorbeerd. In gemakkelijk mazke tamponom met betrekking tot het vlak van de boom het moet de brede schrap (las) van de doordringend stratum van de vernis, politury welk door 3-4sek laten. Vysykhaet. Als vernis wordt vet gewonnen en lang van niet vysykhaet, en erop respectievelijk is merkwaardige beduidt ondiepte puzyrki lucht,, in tampone uitspatting politury, om te werken als hen het is onmogelijk.

Polituru oorzaak door het rondschrijven en zigzag vozvratnymi moties (vijg. 31).

Cхema dchfeнhя tamпoнa: 1 - прh gрунtocaнhh; 2 - прh пeрcom пoлhрocaнhh; 3 - ctoрom пoлhрocaнhh; 4 - зakлюhhteльнom пoлhрocaнhh

De blauwdruk van de motie tampona:
1 - in gruntovanii; 2 - in eerst polirovanii; 3 - seconde polirovanii; 4 - finale polirovanii

Gelatene tamponom lasy moet gedeeltelijke supercede ene andere. Met betrekking tot een en gelijke plaats voortvloeit om niet boven twee-drie tijdperken door te brengen. Eerst polirovanie naam gruntovochnym. In deze werkwijze op het vlak wordt tot toe honderd strata politury veroorzaakt. Vertrouwende de afmeting van het artikel van de vervaardiging moeten van de tampon zodanig grootte kiezen en om de filmprent zodoende uit te rekenen, om te beginnen om seconde stratum niet in het verleden te veroorzaken dan door de minuut-twee na de beginneling eerst. Zodoende, gruntovanie zal van enkel elk meere uur gaan verder.

Zonder de reductie trenirovochnoi prikidki zal niet, alle het meere begin stolyaru ontberen. Moet volledig nou heer de toelatingen van de motie met dor tamponom, totdat om het polituroi te vullen.

Voor eerst polirovaniya gelden elk meere dikke compositie met de pek inhoud tot toe 12%, voor laatst, kwart, - 5-7%. In de verkoop algemeen gedraagt politura met 10 de-procent inhoud van de pek. Als om zandplaat met de monding gorlom een gebeten politury in te schenken en poderzhat om open te bankieren, toen deel van animo isparitsya en de concentratie van de pek zal groeien. De tempo van de motie tamponom ook neodinakov voor alle vier etappes. In gruntovamii het wordt omlaag vertraagd, voor de seconde en derd polirovaniya verhevigt. Door de meeste snelle moties vervulen laatst polirovanie, wanneer tampon beschrijft op het vlak vosmerki. .

Op de zeer beginnende polirovaniya tampon aandrijving met betrekking tot vlak door gemakkelijke skolzyashchimi moties. Ook zonder de moeilijkheid tampon moet en soskalzyvat, wanneer figurnyi rijstrook met betrekking tot alle vlak wordt beeindigd. Evenmin aalwaardige rijstrooken evenmin mee volokon, evenmin aslant worden niet verondersteld. Lasy worden bespreryvnymi door de moties gelegen. Accuraat nakladyvanie tampona, alsmede en plotselinge afsluiting te midden van, de zogenaamde brandwonden veroorzaken van lakovogo strijkend: Sherokhovatye plekken welk zullen formeren als gevolg opheffing in het verleden veroorzaakte en als vroeg als verdichtende film.

En taak houdt in in die, als niet te op te lossen minuut back maakte lasa, en om erop tweede, derd, tiende te veroorzaken...

Wijzigingen en de graad van de aandrang op de tampon. Op de beginnende iedere operatie het znachitelnee, en door het eind van herleidt. Tegen het eind derd of vierde polirovaniya aandrang moet helemaal zwakke zijn, tampon hoe vliegt, nauwelijks prikasayas om podoshvoi, erop lozhatsya laatst lasy - de meest doordringend strata politury te komen bovendrijven.

Aandrang op de tampon enchance ook in de werkwijze van de onkost het soderzhimogo. Wanneer het wordt alles behalve dor en maar loof voor soboi merkwaardige voetspooren, inner bal opnieuw bevochtigen polituroi. Voor tamponov middelmaat afmeting (plein 25 met m2) tamelijk 12-15 g politury. .

Hoe als vroeg als werd gesproken, noticeably verzacht glijden tampona boter, twee-drie drop welk periodiek veroorzaker erop podoshvu. Het is niettemin te misbruiken dit voortvloeit niet met betrekking tot dat ongedeeld aanleiding welk deken, als vroeg als vysokhshii lakovyi stratum, besmeren geluidsschermen adgezii (stsepleniiu) er mee nanosimym stratum politury. Daarvandaan in eerst twee rijstrook op alle etappes polirovaniya proberen om boter te ontberen.

Na eerst, gruntovochnogo, polirovaniya tvloeit blij gecontinuerd bakkend voor. In de arbeidsomstandigheden door de standaardmaaten wordt trekhsutochnyi de zetsel regime voor shlifovkoi beschouwd. Maar rekening houdend die in ontoereikende ervaring in de werkwijze van gruntovki misschien veroorzaakte de ook nog vet stratum van de vernis, de tijdsduur van bakkend better om te verlengen. Sowieso voortvloeit om zich te herinneren die naar de mankementen polirovaniya lead niet toenemend van de termen van de zetsel, en zijn vermindering.

  • Spirtovye vernissen
  • Buttery vernissen
  • Nitrolaki
  • Pools
  • Shlifovka