ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Raskroika triplex

Totdat raskraivat triplex, moet prikinut, wat werkbladen en voor wat dozen elk meer van allemaal gekomen boven met betrekking tot grootte, om, naar de schilderstuk te kleuren. Klein yashchichki hebben gelijkaardig met betrekking tot grootte voorste muren. Het is schijnbaar, en laatste compositie hun decoratieve triplex moet lijkend op, si mmetrichnym zijn. .

In raskroe de werkbladen van de triplex met expressieve lichtende schilderstuk voortvloeit om in de rekening te nemen die in het centrum van de voorste muur van iedere doos zullen hengsel aangebracht worden, ze moet niet sluiten prachtige knippatroon (willen gaen van uit, suchki in orekhovoi triplex).

In otdelke drie dozen kunnen worden een van de meeste eenvoudige toelatingen inkrustatsii - de pakket van fanerok de meerdere verschillende rassen van de boom gegolden. In een geval tegen de achtergrond van de structuur van de noot zal doordringend hel vensterraam - dit prozhilki klena onderkennen worden. Op twee andere dozen de combinatie van drie rassen van de boom: Ontsteek noot, van witte berkeboom en mahonie. Alles smalle hel en monding plastinki worden in de hoeken door de methode "op ons" aangesloten. Smal prozhilki snijden hoek-wijs stameskoi, rechtopstaand stellen, zij hoe door razrubaiutsya de gemakkelijke aandrang van de kling in. .

Wanneer alle zagotovki zijn gereed, scheep gaan op de pakket formatie. Op het vel van blancoe papierene activeren quitte stichting (doshchechka, vette triplex, verstachnaya grondslag), te midden van wereldlijke middelmaat fanernyi rechthoek, door plaken markt om het in twee-drie punten slechts aan te brengen om het niet sdvigalsya. Dan podgonyaiut met betrekking tot lange kanten prozhilki, beeindigt welk obrubaiut stameskoi hoek-wijs 45°. Hen repare krant nakleikami of shpilkami die vtykaiut in de stichting. Volgende podgonyaiut kleine verticaal prozhilki. Obrezku hoek-wijs op voorop kan zijn maakte met klein (tot toe 1-2 mm) pripuskom, om te beslissen, van wat beeindigen aanbevelenswaardig los te branden toegeefl zijnen voor spant. Alle details van de pakket bed op het werkblad van de krant door de voorkant onder. .

Wanneer prozhilki bijstere inktkoker podognany, hen plaken om van papieren te laken. Plak oorzaak op fanerku doordringend kistochkoi met betrekking tot alle lengte of in meerdere punten. Repare prozhilki dicht prizhatymi naar de rechthoek shpilkami maakten van doordringende portnovskikh naalden met de van hout handelt van zodanig afmeting, om hen het is mogelijk was om door twee vingers te verzwijgen. Shpilki vtykaiut langs de zoom en met de enkele hangen naar binnen, om plotnee om prozhilku naar de rechthoek te pressen. Op gevormd kleevoi shov moet ergens toe zwaar (bijvoorbeeld, de vlakke sigarenbandje van het metaal) voor de voorkoming korobleniya steken. Door 15-20min dikke kleefstof podsokhnet, zij zeggen, wordt bemachtigd, en lading het is mogelijk zal, en shpilki vynut losbranden. .

De brede schrappen van de triplex otfugovany enerzijds, met ander - wordt pripusk in 3 mm gelaten. Werkwijze van podgonki en skleiki pakket door de methode "op ons" wordt herhaald. Als het staat pakket misschien nakleen op de muur van de doos en zapressovan.

En andere methode van de formatie van de pakket Wordt gegolden. In het eerst geval mengsel aaneen monding en smal prozhilki met behulp van papierene lint, door anointed kleefstof, en dan beeindigt snijden hoek-wijs 45° en podgonyaiut naar de middelmaat vel-rechthoek.

Beslommering zal nakleika van de pakket op de stichting veroorzaken. Allereerst moet met betrekking tot perimetru werkblad van de krant zetten het mes, waarover werden zagotovki geadapteerd, om correcte rechthoek welk wil meerdere meer, nezheli het plein van de stichting te vormen. Leggende pakket op de voorste muur van de doos, het is mogelijk gebeten door beet srezat pripusk met betrekking tot hoeken, en gevormd prosvety zal hoe door de controle vuurtorens voor correct, zonder perekosov, nakleiki fanernogo van de pakket op de stichting dienen. .

Als breedte prozhilok was gelijkaardig, toen nauwkeurigheid van de rechthoek toegebracht op de basis, kan worden door de lineaal, zameryaya waarde pripuskov van ieder kant afgelezen.

Als worden rechtbank-nietjes toebereid, gebouwen beneden schroeven en wiggen, kunnen worden aan nakleike pakket en zapressovke begeven.

  • Styazhka
  • Nabornoe fanerovanie
  • Raskroika triplex
  • Nabornye vingeert
  • Nakleivanie triplex
  • Nakleivanie triplex door de methode "vpritirku"
  • Drukpers
  • Profilnoe fanerovanie
  • Mankementen fanerovaniya
  • Obrezka zomen