ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Buttery verven en tandglazuur

Verreweg elk meere ontzagwekkende ondoorschijnend coatings zal buttery verven uitlenen en tandglazuur, nitrotselliuloznye verven en tandglazuur, zij worden gesolliciteerd producten welk zullen invloed vlagi ondergaan. Zodanig schilderstuk behoedt spant niet enkel van zagnivaniya maar ook van korobleniya. Namelijk dit onderwerpt type otdelki better andere toepasbaar voor het meubeltje en obikhoda verblijvend op de kookgelegenheid, in de badkamer, prikhozhei, corridor, alsmede voor kinder meubeltje en speelballen. .

Voor het huiswerk buttery verven en tandglazuur de onbeperkte mogelijkheden bevoorraden van de combinatie van hen met de diverse methodes van doorzichtig coatings, decoratief fanerovaniem, door alle aard van mozaiki. Het is bijvoorbeeld, skameechku voor de voeten kan worden zo uitgemonsterd: Nozhki, pronozhki en tsargi om door lichtende rode-bruine buttery verf, de hel zomen van 10-millimetrovoi triplex - door de vernis, en zitplaats okleit door de homp kleur callisthenics met bruin prozhilkami beneden de noot te dekken.

Als kleevaya schilderstuk zal uitlenen alles behalve exclusief matovuiu of zwak glyantsevuiu vlak, dan buttery en vooral emalevye coatings zal briljante film vormen, hereto zeer ontzagwekkend, hoewel lijvigheid zijn zelden boven gaat meerdere centesimal aandelen millimetra. .

Buttery verven, alsmede en kleevye, bestaanan uit de mengeling van twee componenten: Stelend pigmenta in gruis en svyazuiushchei vocht. Voor de demping van buttery verven dienen olify, voor emalevykh - buttery of nitrotselliuloznye vernissen.

De meest worden verbreid en zijn zal toepassing in het thuis winkel van de verf van volgende belangrijkste kleuren vinden:

  • Bleekte zink, been zhzhenaya - zwart;
  • Umbra, ocher, mars, siena - bruin en rood-bruin;
  • Surik, Cadmium, kinovar - rood;
  • Ocher en ontsteken Cadmium - geel;
  • Okis chroom en izumrudnye - groen;
  • Kobalt en ultramarin - blauw.

Kan worden gekregen elk kleurig arceert door middel van de verwardheid van de verven, maar niet alle hen kunnen worden met elkaar verwarren, bij voorbeeld zink bleekte en geel kron verwarren niet met rtutnoi kinovariu, azuurkobalt - met barytic geel. Deze mengelingen zeer neprochny schilderden door hen producten met de tijdperk van de handeling van ontsteken en lucht zullen de kleur veranderen, en in van niet eenvormig strijkend op geverfd vlak zal plekken vormen. .

In de verkoop bestaan gustotertye buttery verven welk moeten razvodit, bestaan en gereed naar het gebruik. Helaas, hen verhandelen in ruim rasfasovke, in de zandplaaten met betrekking tot 1,5 kg en meer. Om hun lange tijdperk moeilijk te bewaren, met de tijdperk zij helemaal zasykhaiut of komen in unfitness. Hoe te zijn, als riepen meerdere dozijnen gra mmov ja van anderse verschillende kleuren in? Dan better om tonkotertye verven in tiubikakh met betrekking tot 50-100g te kopen. Deze verven bestempelden als voor het schilderstuk, met betrekking tot waarde een gebeten duurder, zato met betrekking tot de kwaliteit better van de verven van algemeen gebruik. In tiubikakh verf bijster nou voet bij stuk houdt voor vele jaren, omdat verpakking alles behalve verzuimt niet lucht.

Wanneer buttery verven, gewordene dikke, hen verdunnen olifami. Naturalnoi olifoi fabriceerde van de plantaardige boters (van lnyanogo boter, podsolnechnogo, cannabic, katoen, kastorovogo e.a..), Polunaturalnymi en kunstmatig olifami. Predpochtitelnee naturalnaya olifa, is blij het dikke vocht van ontsteken barnstenene kleur. Ze is toepasbaar voor alle aard van de werken, snel vysykhaet, zal ontzagwekkende glyantsevuiu film uitlenen. Polunaturalnaya olifa "Oxol" of kunstmatig worden voornamelijk voor inner werken benoemd, omdat zij zijn minder paardenstal naar de zonnelicht en de zwenk van de vochtigheid.

Op een gemiddelde buttery verven en tandglazuur vysykhaiut voor 24-48ch. Voor de bakkende versnelling gelden sikkativy: Verdunningen van kanifoli en okislov metaal in plantaardige boter, meer dikwijls in turpentine en uait-spirite - product nefteperegonki. De toevoegingen van hen in de verf moeten onbeduidend zijn, hierin 4-8%, anders schilderden vlak utratit luister. .

Sikkativy en andere oplossend geneesmiddelen, vooral voor nitrokrasok en emalei, zeer ogneopasny, te trakteren hen moeten met de voorzichtigheid.

Buttery tandglazuur onderscheiden van verven wat svyazuiushchim erin dienen niet olify, en buttery vernist vorming elk meere vlakke films met de spiegel glinsteren. Decoratieve kwaliteiten emalei, zodoende, hoger boven, van nezheli buttery verven. In verkopende zij brengen tijdperk slechts in gereed voor het gebruik type door. Ook zagustevshie van de lang slaand van de verf verdunnen door turpentine of bloedverdunner wees etiket aan.

Tandglazuur toepasbaar voor coatings met betrekking tot boom, om te verharden, om aan te strijken. Voor het schilderstuk polov aan te dienen hen zullen niet aangeraad worden: Doordringende film snel wordt gegumd. Schilderstuk maken shchetinnymi kistyami waar. Wordt gebruik tandglazuur, podogretoi in de in het water levend bathhouse tot toe 50-70° aangeraad aan. .

Nitroemali verreweg onderscheiden van buttery emalei. Zij izgotovlyaiutsya op de basis nitrotselliulozy en pek in organische oplossend geneesmiddelen met de aanvulling kleur pigmentov en plastifikatorov. Ruime inhoud (tot toe 30%) erin aangooit verschaffenen geducht glinsteren welk verschillen nitropokrytiya. Vysykhaiut nitroemali gezwind, als vroeg als door 2-3ch stratum kan worden gefatsoeneerd.

Nitroemali, nanosimye op het vlak door de verfspuit, zal zeer doordringende film vormen. Voor hoge-kwaliteit otdelki schilderen oorzaak vier-5 tijdperken, whereat voorgaand strata door alle middelen Pools melkozernistoi shkurkoi. Laatst stratum voor de receptie van de spiegel glinsteren Pools met geldend van speciaal mengsel.

Nitroemali het is onmogelijk om op buttery coatings te veroorzaken, omdat zij hen oplosen.