ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Razmetka stolyarnykh producten

Razmetku stolyarnykh producten beginnen met de toepassing met behulp van ugolnika transversal karandashnykh risok. Op het eind van de doellat, waar zullen breeuwen, gewaagdheden maken met betrekking tot alles perimetru, op de doellat met proushinoi - slechts met betrekking tot zomen. Whereat van kolodki razmetochnogo instrument hechten naar voorst van plastei en zomen welk alle ineens na stroganiya stempelen de enkele door het speldje. Stolyary-deskundigen zegel van de voorkant door longitudinal krullende lijnen maakte door eenvoudige zachte potlood. Slechts niet hekje en niet firma, om het liet niet op de spant gedeukte voetspooren toe, en in geen geval chemisch (chernilnym) welk kunnen het decoratieve type van vlak in de werkwijze van otdelki vergallen. Het feit is die in de compositie van grifelei chernilnykh potloden loopt chemische substantie bestempeld-violett binnen, naar de nauwelijks verdacht oog peschinki welk markt, om te schilderen in de viooltje kleur de liter van het water. Voetspooren kunnen merkwaardig egaal na eerst zakrashivaniya belilami zijn.

De breeuwen lengte moet diepte proushiny bedragen of een gebeten om zijn te overtreffen, en breedte te zijn van enkel kleinere hoogtepunt shchechek. Daarvandaan razmetku beginnen met poperemennogo van nakladyvaniya doellatten plastyami vriend op vriend op juiste hoeken. Karandashnye gewaagdheden op granyakh, sdelannye na de alignement van de topgevels, dienen otpravnymi punten voor razmetki ugolnikom breeuwen met betrekking tot alle perimetru, en proushiny - met betrekking tot zomen. De lengte respectievelijk breeuwen en de diepte van de nest kan worden aangetekend en met behulp van millimetrovoi lineaal.

In razmetke details voor de operatie vensterraam combine. In het eerst geval zegel van in de tweetallen vier breeuwen, in het algemeen situeerde op longitudinal doellatten, dan proushiny.

Geschiedt die gewaagdheden maakten met betrekking tot alle perimetru, op laatst grani worden niet teruggelopen. Waarom dit verrijst? Als instrument is feilloos, dan moet door de lineaalen twee vliegtuigen van de doellat welk vystragivalis met betrekking tot razmetke reismusom checken. Maar meestal niet coincidence risok verrijst van de haastigheid en onachtzaamheden razmetki. Potlood met de stomp grifelem loof ook monding voetspoor, en omdat als op de grani zal nauwelijks merkwaardig verschil verondersteld worden, willen uitgaen van, in twee tiende aandelen millimetra die op laatst grani versperren aftakking kan elk meer millimetra stileren.

Belangrijk schikking van de bron van ontsteken tijdens razmetochnykh werken, ontsteken moet aan de rechterzijde achterwege laten en een gebeten zijn voorafgaand betreffende razmetochnomu instrument. .

Dan zich begeven op razmetke reismusom. Ine het algemeen lijvigheid respectievelijk breeuwen stileert van tret de lijvigheid van de doellat, volgens het het vestigen gerichte lineaalen reismusa. Maar waarom twee, veeleer dan een die het is mogelijk zou zijnen om longitudinal gewaagdheden hechtend kolodku reismusa afwisselend naar twee tegengestelde plashkam doellat te maken? Het feit is die zelfs in, zou schijnen, feilloos vystragivanii alle zagotovok met betrekking tot gegevene afmeting in de werkwijze van razmetki kan worden onachtzaamheden stroganiya ontdekken. Daarvandaan razmetku reismusom, alsmede door en alle manier van ander instrument, vervulen hechten het kolodki slechts om vlakken zagotovok te confronteren, verslapte krullend karandashnymi door de lijnen.

Whereat weerhaak anjer ene gericht reismusa zal erbuit van kolodki instrument op tret de lijvigheid van de doellat, en seconde - op tweederde bestrijden. Gewaagdheden oorzaak reismusom en op de topgevels van de doellatten, deze wil helpen te schouwen nauwkeurigheid propilov tijdens het werk door de arm-trof. In de werkwijze van zapilivaniya wordt niet eenmalig aangeraad, vooral aanvankelijk, vzglyanut en op de overzijde, om vroegtijdig om mogelijke verwerping van het canvas pily van razmetki te vernemen.

Razmetka stolyarnykh verbindingen - het meeste verantwoordelijke deel van werk, vergissingen door alle middelen worden naar tijdens de onderrichting gezegd respectievelijk breeuwt en proushin en zelfs meer worden in de werkwijze van de assemblage van het artikel van de vervaardiging gemanifesteerd.

De verwijderend van de openingen en perekosov in ene hoekige verbinding van twee doellatten met behulp van stameski - materie demurrage, en hier is gelijke mankementen te verwijderen in vier hoeken van het vensterraam - zeer-consumerende materie timen. Moet proberen exact om te stempelen en zapilivat breeuwt en proushiny, niet uitgaande de afwijkingen van risok, voor de obviation van perekosov vensterraam - materie arbeidsintensief vergend op de tijdperken stolko tijdperk, hoeveel werd de aanmaak van alle vier shipovykh verbindingen besteed aan.

  • Razmetka stolyarnykh producten
  • Zapilovka breeuwen
  • Proushiny