ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Instrumenten

Naar als vroeg als beschikbare instrumenten, het zal noodzakelijk om nieuwe instrumenten, huisvestingen, materielen toe te voegen. Het is allereerst, wil wordt de bijl van de middelmaat grootte (tyazhelee turistskogo) genodigd hebben, luchkovaya dronk met het canvas voor longitudinal pileniya. Noodzakelijke hoogte. Dit van hout of metaal kolodka, bij wie vmontirovana glas trubochka vulde niet koud vloeiend in. Dobberend in de capsule antenne puzyrek merkt vliegtuig verwerping van van de omlijning. Dit goedkoope instrument better om in de winkel te verkrijgen. Maar kan worden genomen voordeel van de zelve-maakte een of anders: Zaleite in de fles van ontsteken glazen water plaats voor de antenne puzyrka lengte 15 - 20 mm, en dicht zakuporte gelaten. Omlijning zal correct, als van puzyrek lucht zal zich ontpoppen precies te midden van fles activeren bok.

Kan worden afgelezen en de betrouwbaarheid van het instrument. Verneem positioneren antenne puzyrka en perevernite fles gorlyshkom in de overzijde: Puzyrek moet gelijke plaats beneden glazen lenen. Voor de zelve-maakte hoogte elk meere toepasbare platte glazene veldfles.

Prigoditsya otves. Dit girka, podveshennaya op het koord naar of vette zeen door de lengte tot toe 3m, zijn het is mogelijk namotat op de haspel. Als girki kan gebruikte de homp van elk metaal door het gewicht 200 - 300g zijn, acuate van back-beeindigen en opening van boven voor het koord striemend. Zodanig kegel netrudno vyplavit van plumbum. Ook gemakkelijke lading zal vetrom afwijken. Otvesom checken van vertikalnost houders en stoek.

Prigodyatsya op de dacha en in de tuin gemakkelijke lomik, gvozdoder, gasachtige oplossingen voor de instandhouding vodoprovoda, elektromontazhnyi instrument. Prigodyatsya schaar met betrekking tot ijzer, wanneer wil wordt narezat genodigd hebben en om de schrappen van de ijzer voor de verstellend van het dak, voor de fabricage van gleufen en vodostochnykh tabakspijpen te verbeteren.

Umeltsu het zal noodzakelijk om cement te gaan over en baksteen is blij frequent. Niettemin ruimere niet moeilijkheden beheersend van nieuwe specialiteiten eigentijds: Vylozhit beton dorozhku eenvoudiger, nezheli voor het eerst om taburetku te maken. Ongeveer iedere seconde sadovod-amateur maakt ons alle stolyarnye waar en carpentry, er toe constructie van sadovogo cabine, niet om barak te noemen. Zeer zelden die van sadovodov resorts naar de diensten van bricklayers of betonshchikov-deskundigen.

Summiere kennis met de boekband materielen (cement, linde, alabaster, klei) en napolnitelyami (ballast, shlak, steengruis, zand, baksteen), door de methodes van hun verwardheid en toepassingen totaliter rechtvaardig, om zelve vylozhit de kelder van de constructie, pechku eenvoudige constructie, om borden voor decoratief dorozhki te maken, om waterbekken, pogreb en t te bouwen. P.

Huisvestingen en instrument voor beton en baksteen werken enkel en ongedeeld: Doos voor de toebereiding van de mengelingen, hamer-kirka, braam voor proseivaniya napolnitelei, van hout beschutting met handhold genaamd sokolom, en masterok of kelma. Alle, behalve masterka, van kelmy en hamer, kunnen zijn zelve maakten, van trouwens van de de voornoemde huisvestingen in de verkoop niet brengt tijdperk door. .

Rastvornyi doos (lotok) skolachivaiut van de grondslagen door de breedte tot toe 150 mm. Lotok moet van zodanig grootte zijn, om erin het is mogelijk was om van stolko verdunning te koken, hoeveel wil wordt op 2 uur van het werk genodigd hebben, voor cementeren verdunning snel staalt, en het te verdunnen door het water zal niet aangeraad worden. Afmeting lotka kunnen zodanig zijn: Lengte 800 - 1000 mm, breedte 600 - 800 mm. Bodem maken van het vel van de ijzer of triplex. Fanernoe bodem versterking ab extra twee-drietal plankami. Rastvornyi doos geschilderd door ab extra buttery verf, kan paar jaar voorleggen. Voor de toebereiding van de mengelingen applicably oud koryto, ruim waterbekken of andere kubieke inhoud met de laagte planken en strijken bodem uit.

Braam voor proseivaniya substanties-napolnitelei doos presenteert, sbituiu van de grondslagen door de breedte tot toe 80 mm, van de zelfde ongeveer afmeting, net zo rastvornyi doos, maar met de bodem van het metaal rooster. De afmeting van cellen kunnen teeter van 2 tot toe 10 mm in de afhankelijkheid ottogo da's in de vooruitzicht proseivat.

Masterok en kelma - deze staal plastiny van driehoekige vorm met directe of gebekte hengsel. Zij worden toepassing cement of calcimine in de werkwijze van brickwork of shtukaturnykh werken gesolliciteerd. Tamelijk en een van deze instrumenten.

Hamer-kirka, nasazhennyi op van hout handhold, enerzijds heeft plein kern secheniem 25x25 mm, en met andere - molteken acuate kling door de breedte tot toe 50 mm. Instrument wordt in brickwork voor obkalyvaniya baksteen, van pridaniya naar hem noodzakelijke vorm gegolden. Niettemin voor deze doelen totaliter toepasbare gebruikelijke slesarnyi hamer of tamelijk ontzagwekkend kelma, door arris welk het is mogelijke obkalyvat baksteen.

Sokol - deze gering van hout beschutting met klein om de kern van lager kant, voor welk het ruim door de linkerkant horizontale positie geven tijdens shtukaturnykh werken af. Want de toepasbare vierkante homp schermen van vette triplex door de grootte 400x400 mm af. Activeer het verdunning nemen door kleine gedeeltes en stremming in (nametyvaiut) op de muur, later razravnivaiut masterkom of kelmoi, en dan uitstrijken (gomen) niet breed van hout doshchechkoi met de hengsel.

Werkplek. Zo, alle nieuwe noodzakelijke instrumenten van en huisvesting bestaan. Het is mogelijk bratsya voor het apparaat verstaka. In elk tuin, algemeen in de noord of west deel van stadsdeel, bestaan plaats genaamd economisch dvorikom. Hier zich bevinden gering saraichik of awning, de opslag van de materielen (zand, woud, turf, mesten), sadovokhozyaistvennyi implementeert, pogreb, van de geesten en t. P. Hier adapteren en verstaku - niet zodanig elegant, als in de stad, maar elk meer ontzagwekkend en ruimer met betrekking tot grootte. Op het geval nepogody bijstere inktkoker om aan het werk tafel in de barak te hebben, maar kan worden ontbeerd en door gemakkelijk awning overheen verstakom.