ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Stolyarnyi kleefstof

In de verkoop stolyarnyi kleefstof gedraagt in de vorm van de tichels door de grootte met de doellat van de chocola of in de vorm krupki manend grechnevuiu krupu, dit is het geval genaamd fijnmazige kleefstof. Omstreeks de kwaliteit van de kleefstof de kleur beleeft van de tichels en pellets: Dan zij prozrachnee, des te better kleefstof. .

Stolyarnyi kleefstof wordt exclusief in verhit, podogretom tot toe 60-70° type gegolden. Omdat plaken het is onmogelijk om op open vuur (podgorev te koken, het komt in unfitness) die voor de toebereiding het noodzakelijke in het water levend bathhouse (kleyanka). Dit twee gecombineerd van de boot: Ene ruimere grootte vulde waterhoudend in, van de seconde minder grootte, hier voor 10-12 ch tot toe varki zasypaiut fijnmazige of izmelchennyi plitochnyi kleefstof en overloop door kookte water zo veel, om ze helemaal schermde dorre kleefstof af. Diverse brine, zelfs brine bevatte in rauw water, negatief skazyvaiutsya op prochnosti agglutination.

Boten voor kleyanki kunnen twee ijzer konservnye de zandplaaten van verschillende afmeting zijn. Boorden inner moeten op 8-10 mm hoger boven zijn, om kook water van eerst boot niet kleefstof klopte. Voor inner zhestyanoi zandplaaten kunnen gebruikt glazen banochku van onder mayonnaise zijn. Als ze is klein met betrekking tot hoogtepunt, dan op de bodem grote zandplaaten kunnen worden meerdere keramische tichels geputten. Het is mogelijke pripodnyat inner boot met behulp van drie-vier metallieke bef gesoldeerd of priklepannykh naar de muren zhestyanoi zandplaaten. Naar de muur van ruime boot, in dat plaats, waar dunne metaalplaat zal shov, aanhechtsel met behulp van klamp en twee boltikov van hout hengsel formeren. .

Op compleet razogrev (de opheffing) van nabukhshego kleefstof op de kaarsstandaard tamelijk 10-12 min. Voortvloeit niet te dragen kleefstof tot toe koken, in grote zandplaat altijd moeten tamelijk wateren zijn. De onderrichting van op het vlak ontsteken schuim staat bewijsmateriaal omstreeks de laagte kwaliteit van stolyarnogo kleefstof of applicated daarvoor razmyagcheniya water door. Schuim voortvloeit om los te branden, en kleefstof in dit geval te dragen tot toe koken, hoog plakkend ableness wordt herlaad.

Omstreeks de paraatheid van razogretogo kleefstof naar het gebruik en het normaal konsistentsii zal gemakkelijke film op het vlak beleven, gelijkaardig wat de vlak dekt van zakipaiushchego melk. Kan gebruikt zijn en ostyvshii, maar hebben nog niet zagustevshii kleefstof. .

Voor verschillend type stolyarnykh van de werken kan worden kleevoi de verdunning van diverse concentratie genodigd hebben. Voor shipovykh van de verbindingen, bijvoorbeeld, gushche, dan voor skleiki triplex, van het karton, orgalita. Ook dikke kleefstof het is mogelijk razvesti door het water, maar door alle middelen kookte. Algemeen in kleyanke met verhite waterhoudende kleefstof vertoeft totaliter toepasbaar voor het gebruik zonder podogreva voor 1.5-2 ch.

Zal niet aangeraad aan koken stolyarnyi plaken pro reserve, in ostyvshem typen het verliest enkel gedeelte plakkende geschiktheden als vroeg als op derde vierentwintig uren, en dan over het algemeen kunnen zagnit. Voor navolgend razogrevaniem van verdichtende kleefstof erin moet een gebetene wateren, leix demping vlak gieten. Begon van zagnivaniya lange kostende kleefstof is vergezeld van onderrichting pleseni in de vorm wit pukha op het vlak. Zijn zonder de moeilijkheid te schrappen de zandplaat van verhit waterhoudend ingeschonken, door 2 - 3min plesen vsplyvaet, en zijn moet vyplesnut samen met waterhoudend. Voor vele werken en zodanig kleefstof vooralsnog toepasbare, uitzondering stileren inkrustatsiya en decoratief fanerovanie. .

Stolyarnyi oorzaak plaken op aangeplakte vlakken door doordringend stratum shchetinnoi of lubyanoi kistiu. Voorgaand maken van lipovoi dop. Ieder eind lubyanoi palochki rasparivaiut in kipyatke, dan van volokna dop pauze door de hamer. Zodanig kist handig wat in navolgende toepassing zijn van niet aangeraad louteren van zasokhshego kleefstof, beeindigen palochki het is mogelijk eenvoudig gesneden en om nieuw kistochku te formeren. Zowel kisti toepasbaar als voor andere kleev.

Stolyarnyi kleefstof (mezdrovyi en benig) alomvattend. Voegende diverse substanties, het kan zijn maakte nezagustevaiushchim voor lange keer, vodoupornym, toepasbaar voor de agglutination niet van maar boom van maar ook andere materielen.

Het is zo, als om alle 1/50 deel van glycerol toe te voegen, toen het zal toepasbaar voor de leder agglutination. En als naar benige kleefstof voor varkoi om 10% met betrekking tot het gewicht van dvukhromovo-onaardige kalium of 15% turpentine toe te voegen, toen het zal elk meer vodostoikim worden.

  • Stolyarnyi plaken
  • Kazeinovyi plaken
  • Kunststof klei
  • Zetsel van en zapressovka plakte producten aan
  • De rechtbank-nietje aanmaak
  • Szhimy