ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

De schilderstuk namaak

Namaak in de fabriek voorwaardes door fundamentele afbeelding onderscheidt van vak. Verwerk dit op mebelnykh fabrieken en de ondernemingen van chemische industrie alles behalve helemaal mekhanizirovan. Het wordt op okleike doordringende krant gevonden of film met getypte erop tipografskim methode door de schilderstuk, waarover dan de deken veroorzaken van doorzichtig strijkend. Door de basis, waarover door verhite methode onder druk kleefstof decoratieve film, misschien triplex, plastik, orgalit en andere materielen. .

In de namaak in de fabriek conditioneert de structuur van de spant is blij eentonig. Zelfs op vergelijkenderwijs kleine vierkante schilderstuk in de nauwkeurigheid tzegt gesitueerd door de toerbeurt voor, hoewel de natuurlijke spant van gelijkaardige kopieen heeft niet. Razdelku door de hand gemakkelijker priblizit naar de natuur, naar het origineel, alles is aangewezen op de handigheid, van de verrijkingen en de artistieke smaakvermogen van executor. Stolyaru-kabinet-maker erbuit helpt in dit werk de kennis van de constructie van de boom, van de natuurlijke structuur ervan schoeien vertrouwende de meetkunde van razdelki stengels.

De meeste verbreid en demurrage schildert beneden eiken. Hier is van wat operaties razdelka inhoudt. Eerst, lager stratum maken hel ocher, bij wie kun bij een gebeten bleekte. Seconde strijkend wordt door elk meere vloeiende verf door meerdere uur, veroorzaakt wanneer ocher nauwelijks podsokhnet. Voor de seconde stratum gelden elk meere donkere verf - zhzhenuiu umbru. Zijn oorzaak zachte monding kistiu. Deze twee kleuren is blijje precies boeken de algemene kleur van de spant van gebruikelijk eiken over. .

Nu taak houdt in in die, door om de schrappen van verschillende breedte om stratum umbry, vysvetliv hen (vijg los te branden. 25). Werkje om gemakkelijker te maken, als om voor soboi specifieke standaard - eikene grondslag of de homp van de triplex met expressieve structuur te hebben. In de natuur deze hel plaatsen algemeen brengen tijdperk elk meere sluik op oshchup, minder poreus, nezheli donker door. Namelijk porien arboraceous volokon, in verschillende graad, absorptive en weerkaatsend hel, en maken contrast transities - van donker, om te belichten.

Raзdeлka macлянoй kрackh пod dуb: 1 - прoрhcocka tekctуры gрebeшkom; 2 - рactушecka khctью

Razdelka buttery verf beneden de eik:
1 - werkje van de structuur door kammen; 2 - rastushevka kistiu

Schrappen prorisovyvaiut door de kammen maakten van de tandvlees of leders, zij memoreren van hout grebni met ruim prongs. Dan tvloeit rastushevka - het meeste verantwoordelijke deel van werk vergende de bepaalde verrijkingen van het eigenaarschap kistiu voor. Zijn beginnen met geblevene donkere schrappen. Nauwelijks eerbiedigende kistiu stratum umbry, verf rastushevyvaiut met betrekking tot de richting van volokon "spant" zo, om op eerst, ontsteken, back-knarste gevormd doordringend donker zhilki, en op stratum umbry - zelfde doordringend nauwelijks volnoobraznye prosvety. Zelfde kwamen rastushevyvaiut smalle donkere schrappen.

Maar op natuurlijke spant kunnen suchki, de voetspooren van andere fiziko-mechanische ondeugden zijn. Hen ook kunnen worden geimiteerd benuttend doordringend kistyami met de onbuigzaam en zachte haren. Vervaardiging diverse mazki en echtscheidingen doende de verf stratum in een plaats en voegend in andere, kan worden schilderstuk, zeer dichtbij naar natuurlijke gekregen. .

Structuur yasenya zeer lijkend op naar de schilderstuk van de spant van de eik. Hen gemakkelijker om met betrekking tot kleur te ontwaren: Yasen svetlee, met chut roodachtig, door rose-geel polutonami en schaduuwt, porien minder diep. Daarvandaan eerst stratum stileren bleekte met weinig zhzhenoi sieny, en seconde - naturalnaya (rauw) siena. Razdelka wordt ook, door zelfde instrumenten, net zo razdelka beneden de eik verricht.

Voor razdelki beneden de noot eerst stratum maken verf gecomponeerd van gebleekt, naturalnoi umbry en ochers in de proporties op om6 2 2, en seconde, bovenste - umbroi.

Naar op de beeindiging razdelki verf zal helemaal vysokhnut uitlenen, en dan dek voor de onderrichting van eenvormige luister doorzichtig (ontsteken) door de vernis.

De keuze van de verven met betrekking tot kleur voor de schilderstuk namaak beneden de leder wordt executor verschaft aan, omdat naturalnaya leder kan elk kleur hebben. Razdelka wordt door dorre onbuigzaame borstel welk zonder de moeilijkheid geslagen met betrekking tot de verf stratum verricht. Whereat in stratum zal van de gering verdieping formeren, zij-die en componer schilderstuk imiterende de verschijning van shagrenevoi leder. .

Voor razdelki beneden de pilletje worden vlakgom en gubchatye cilinders gegolden. Prokatyvaya cilinder in ondiep vannochke met weinig verf, en dan met betrekking tot het vlak van het artikel van de vervaardiging, winst rastushevannyi, rasplyvchatyi schilderstuk welk dan 'kikkert door de werkje doordringend zacht kistochkami op. Nakatku maken met betrekking tot de vers strata van de verf. De kleur keuze wordt vastgesteld door ingestellen taak om de natuurlijke pilletje van bepaalde oorsprong na te bootsen.

Niettegenstaande de schijnbare eenvoud van de ondoorschijnend strijkend van stolyarnykh producten ukryvistymi door de verven, ertoe doen dit vergt ruime handigheid en ervaring. Op mebelnykh de fabrieken van het werk met betrekking tot shpaklevke, naar shlifovke en schilderstuk zijn attorned stolyaram workmanship en tarifitsiruiutsya (worden) met betrekking tot superieure rangen betaald.

  • De schilderstuk namaak
  • De mankementen van het schilderstuk
  • Direct en protravnoe krashenie