ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

De namaak van brickwork van de boom

Beschouw vijg. 42. Deze item van sadovogo cabine uitgemonsterd door van hout "baksteen". Het het is onmogelijk voor te schrijven van eigentijds van 10 mm distantieren, maar ook priblizivshis back moet steunen, moet met betrekking tot muur door de vinger klappen, om zijn betoog in de namaak. Makelij, waarheid, leix feilloos zelfs en strijken vlakken en grani van "de baksteen" ja ook exact "cement" hiaaten (shvy) tussen hen uit.

fрagmeнt cadocogo domhka, otdeлaннogo пod khрпhh

De item van sadovogo cabine monsterde beneden de baksteen uit

In de combinatie met de hel schilderstuk van de muren beneden beton, wondpleister, pilletje, met het windows glas of ongedeeld met naturalnym, niets niet door geverfde boom "brickwork" aanblik modern. Door materieel voor de fabricage van van hout bakstenen kunnen dienen, om met, van doshchechki willekeurige lengte, door de lijvigheid van 10 tot toe 20 mm, door de breedte 75 mm, te beginnen alsmede door obrezki zodanig doshchechek lengte niet minder 260 mm. Voor het schilderstuk noodzakelijke gustotertye buttery verven op naturalnoi olife: Bleekte, ocher rood, zemlyanaya rood. .

Afmeting zagotovok precies zelfde, net zo de afmeting van naturalnogo rode baksteen - 250x120x65 mm.

Alle zagotovki vystragivaiut van drie kanten rubankom, en lang - fugankom, in het eerst geval met betrekking tot breedte alining zomen. De meeste verbreid lijvigheid van rode baksteen 65 mm, als pribavit met betrekking tot 5 mm van ieder kant op de onderrichting shva, dan algemene breedte alle zagotovok zal 75 mm componeren.

Vervolgens op alle zagotovkakh branden fasku met betrekking tot tijdperk-megke door reismusom of door de hand potlood los. Gewaagdheden oorzaak op het gezicht vliegtuig en zomen op een afstand 5 mm van granei, wordt wijzer hoek-wijs 45° gewonnen. In enkel handigheid fasku sostragivaiut zonder de reductie razmetki, afwijkingen tot toe 1 mm, vooral met betrekking tot zoom, in de diepte "cement" shva van pragmatische betekenis hebben niet, nauwelijks zij zullen merkwaardig.

Wanneer zagotovki vystrogany, faski worden gevormd, nader behandeling kan worden in twee varianten gedraagd: Het is alle ineens om aan de onderrichting van de schilderstuk van brickwork zich te begeven of in het eerst geval zagruntovat vliegtuigen confronteren door rode verf, faski belilami, en reeds later met betrekking tot razmetke om erbuit pazy verticaal shvov door de breedte 10 mm door iedere 250 mm te snijden. .

Seconde variant het schijnt predpochtitelnee. Maar voor gruntovkoi moet door alle middelen zashpaklevat suchki, dints op de vliegtuigen, skoly op granyakh en andere ruime mankementen, buitenlander naar de Bill van de kavels van glinyanogo baksteen. Voor razmetki doshchechek op "de 'bakseen'en" kan zijn maakte gietvorm, om later om ugolnikom te benutten.

Vooraf moet de methode van het gewricht van "de 'bakseen'en" in de knooppunten vaststellen: Vstyk of "op ons". In eerst geval zagotovki voor een van kanten maken kleiner, nezheli op ander, op de lijvigheid doshchechek. In tweede geval zij zullen gelijkaardig met betrekking tot lengte. Maar in beide gevallen de lengte van hoekig van hout bakstenen in lagere vaste toerbeurten moeten 255 mm (cement shov enerzijds), en componeren die, van welk vorm stolbiki, - 250 mm (zonder lateraal shvov). Breedte doshchechek vertoeft onveranderde - 75 mm.

Stykovanie door de methode "op ons" predpochtitelnee, omdat verslechteert van shpaklevka topgevels, maar zagotovki moeten beneden gonyat zeer exacte, opilivaya hen hoek-wijs 45° met behulp van stusla. Doshchechki ongelijke lijvigheid in dit geval betamen niet. .

De schilderstuk van de baksteen Bask misschien relefnym en complex. Dit wordt door de keuze van dat blauwdruk van brickwork en diverse met betrekking tot kleur en de vorm van de materielen bereikt.

De afmeting van van hout bakstenen kunnen meer of kleiner zijn. Prismotrites naar de schilderstuk van brickwork moderne en oeroude gebouwen, zal op de smaakvermogen een daarvan en kopiruite in van hout variant kiezen.

Het is overigens, kan worden stolyarnym door de methode niet enkel brickwork van geimiteerd maar ook decoratieve otdelku muren door de pilletje, keramiek kleuren, bloc en andere bouwmaterialen.

Wanneer alle promery zijn maakte, kan worden aan laatste toebereiding zagotovok begeven: Razmetka, obrezka met betrekking tot lengte, shpaklevka, schilderstuk.

Bemantelend zagotovok better om met twee hoeken van huis op gelijke tijdperk te beginnen. Waar-die te midden van "bakseen'en zal niet bedded precies met betrekking tot lengte. Dan, en in de brickwork van huizen bricklayers terugmars van de schilderstuk van leggend van horizontale toerbeurten, maar nauwelijks die activeerde deze aandacht. Omdat baksteen stenadoma wordt alle whol gezien. .

Door in het eerst geval nauwelijks pribivaiut lagere doshchechki twee-drie doordringende draadnagels door de lengte 40-50 mm welk niet naar het eind zabivaiut in pazy. Wanneer alle bodem van een kant wordt bemanteeld, draadnagels utaplivaiut in pazakh hamer met behulp van ruim otvertki, stameski of zubila stellen op de bonnet van de draadnagel door arris in. Preliminarily niet vergeten zich om de nauwkeurigheid van Baskisch met behulp van hoogte en koord af te lezen. Waarna hoe decoratieve bodem is maakte met betrekking tot alles perimetru, scheep gaan op bemantelend stolbikov (van de colonnes).

In het gewricht methode in de hoeken vstyk het is mogelijk vylozhit stolbik in het eerst geval enerzijds, straks met andere. Als niet te om van vertikali af te dwalen, het is mogelijke voorlopig pribit enerzijds colonnes (van de hoek) beperking opleggen aan Dreiku, preliminarily zijn positie otvesom afgelezen. In de methode "op ons" vykladyvaiut "bakseen'en op gelijke tijdperk van twee kanten van de colonne, op de tijdperken van de verbinding het is noodzakelijk podgonyat, srezaya toegeefl zijnen voor spant stameskoi, als niet te was van de openingen. .

Tortsovye de boorden van de colonnes van twee kanten kunnen worden gesloten door battens deltavormig secheniya schilderde beneden de kleur van de muur, maar niet in rode, baksteen kleur. Met "de baksteen" better zullen behoren aaneen ontsteken toonen: Beige, rose, ontsteken-grijs (beneden de wondpleister, beton, pilletje). Kleiner gelijk hebben voor blauwe toonen.

De bonnets van de draadnagels better spliushchit, en dan nauwelijks utopit in de spant en zakrasit belilami.

De van hout bakstenen van de colonnes krepyatsya door de draadnagels met betrekking tot horizontale zomen, alsmede van tortsovykh kanten als krepyatsya parketnye doshchechki.

Schilderstuk van decoratief brickwork kan periodiek ververst zijn, maar voortvloeit niet te verkrijgen spiegel glinsteren, omdat naturalnyi baksteen heeft polumatovuiu, nauwelijks glyantsevuiu schilderstuk.

Voor verstakom zomer proletaet gezwind. Voorafgaand aan winterachtig. Het is mogelijk van niet spoed makende plannen smeden de constructie van stelen-werk arbour in de tuin open. Het is mogelijke nabrosat de schetsen van de toerusting van kinder sporten stek, zoougolka, van de doos van hengelaar. Om de constructie van podvesnogo plafond op verande te plannen, om op millimetrovoi krant toerbeurten van de baksteen pechki om te lijnen of-plaats vuren, om apparaat pogreba, van het waterbekken, hothouses te bepeinzen. Het is noodzakelijk te maken om skvorechnik te ontspringen, kormushku voor sinits, cabines welk konden zoals andere vogelstand: Omdat vyveshivat hen moeten als vroeg als in de lentemaand, de eerst maand van aankomende voorjaar.