ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Nakleivanie triplex

Okleivaemuiu vlak (stichting) preliminarily bijster nou louteren van de stof nemen gebleven na shlifovki af, erop moeten niet zijn buttery, van de vetzucht plekken.

Plak oorzaak slechts op de stichting. Als om het op shpon te veroorzaken of triplex, dan werkbladen pokorobyatsya absorberende vlagu, kunnen zelfs worden binnengestroomd tabakspijp welk zal werk met betrekking tot zapressovke belemmeren, en vocht kleevoi verdunning zonder mankeren zal en op voorst binnendringen. .

Wordt vergelijkenderwijs dikke kleefstof, podogretyi tot toe 50-60° gegolden. Is nuttige podogret en zelve stichting, maar niet in vochtig, en in dorre omgeving, bijvoorbeeld in dukhovke, als zagotovki gering. Vlak het is mogelijk ook progret verhit utiugom door de krant of zuiveren tryapku. Werk met betrekking tot nakleike triplex, vooral doordringend, zal niet aangeraad aan maken in koude huisvesting in de temperatuur onderaan 18°, alsmede op skvoznyake waar. In laatst geval kleefstof kan zagustet neravnomerno met betrekking tot alle vlak, en het is als vroeg als aanstootgevend, omdat skleika kan niet ontzagwekkende zich ontpoppen. .

Als okleivaetsya ruimer met betrekking tot plein vlak, dan kleevoi verdunning better om monding kistiu en snel - niet boven 2-3 min te veroorzaken. Preliminarily noodzakelijk om voor zapressovki vaimy, drukpers of rechtbank-nietjes, gebouwen, wiggen en t te koken. P. Niet toegeefl zijnen voor zullen zapressovka van de triplex op het terrein van in dor type zich beheersen, zonder de kleefstof, om te selecteren geschikt met betrekking tot grootte gebouwen, op te richten in van node de schroeven positioneren van de rechtbank-nietjes en drukpers.

Zapressovku op de kleefstof van ruimere vlakken met behulp van meerdere rechtbank-nietjes stukje volbrengen door begin beten met het midden, voor drie-vier toelating, om te stijven eenvormig accrescent aandrang van middellang naar de boorden van collo. Druk zal voldoende alsdan, wanneer op de zomen van de stichting in meerdere plaatsen met betrekking tot alles perimetru zal voorwaarts de druppels van overbodige kleefstof komen. .

Als kleefstof helemaal gekomen voorwaarts op de zomen, niet dan dit als vroeg als ongerust signaal: Prochnost agglutination wordt niet gegarandeerd. Aanleidingen misschien meerdere: Ook dikke kleefstof, koude, de werkwijze van het begin van de toepassing het op het vlak tot toe zapressovki was protracted, bovenste beschutting neravnomerno wordt geprest, wordt de veroorzaakt ook nog doordringend stratum van de kleefstof.

Mankementen in enkel gevallen kunnen worden, gecorrigeerd als progladit triplex niet groot nagretym utiugom, en daartegenover zapressovat. Voor zapressovkoi beneden bovenste beschutting op het vliegtuig van decoratieve triplex het is mogelijk podlozhit werkblad van papieren, om verhoeden van prikleivanie triplex om af te schermen. Deze afmeting is verplicht in okleike poreuze of zeer doordringende triplex.

Als okleika vlak door ene vast vel van decoratieve triplex wordt volbracht blij is eenvoudig, voor een toelating dat werkwijze van okleiki en zapressovki zelfs gering vensterraam better om pa meerdere operaties onder te verdelen.

Wordt gewedervaren en wordt uitgeleend handelswaar resulteert zodanig methode. Agglutineer door de bef kranten door op juiste hoeken methode "op ons" twee fanernye schrappen (lang en klein) leke op het vensterraam en aline zodoende, van om styk twee schrappen door de hoek-wijse 45° de einden precies vielen met de buitenzijde en inner hoeken steunpunt (vensterramen) samen. Toen een van schrappen (lang) prizhimaiut ergens toe zwaar, en seconde otkidyvaiut hoe op papierene lus, en stichting eronder namazyvaiut kleefstof. Toen triplex zapressovyvaiut door een rechtbank-nietje. Gebouw beneden schroef moet niet dokhodit tot toe hoek. Alle ineens volgende otkidyvaiut andere schrap, nakleivaiut en zapressovyvaiut door als vroeg als twee rechtbank-nietjes. De afmeting van het gebouw beneden schroeven moeten breedte corresponderen en hoogtepunt vensterramen, slechts in dit geval gebouw prizhimaet hoek van en beide beeindigen. Beneden van hout gebouwen bijstere inktkoker podlozhit papierene schrappen. .

Door uur en een half zapressovku kan worden afgedaan, om te vormen seconde en derde hoeken. Komst voorwaarts op de einden kleefstof schrappen stameskoi. Operatie naar nakleike wordt, maar nu zapressovyvaiutsya op gelijke tijdperk twee hoekige verbindingen herhaald. Laatste podgonyaiut kleinere fanernuiu schrap. Voor zapressovkoi styki zijn met als vroeg als nakleennymi fanernymi schrappen dicht repare door smalle papierene bef op de kleefstof.

Na verkrijgend van enkel verrijkingen het aantal van operaties kunnen worden tot toe twee ingekrimpt, in allen van welk zullen gevormd worden en op gelijke tijdperk zapressovany met betrekking tot twee hoek.

Kleenuiu triplex (mnogosloinuiu) en zeer doordringend doshchechki en battens wordt okleivat op gelijke tijdperk van twee kanten, van anders inevitably geducht koroblenie stichting aangeraad. Het misschien zo veel beduidend die om het door te corrigeren noch methodes regelen niet. .

Als gezicht is een zal kant zagotovki, en tegengestelde in gereed artikel van de vervaardiging niet zijn uitstekend, geen besef besteden aan okleiku overzijde waarde decoratieve triplex. Kunnen gebruikte elk, bijvoorbeeld doellatten van rassloivsheisya kleenoi triplex zijn. Wordt elk ras van de boom. Als van gerede homp niet, steken niet toepasselijk vel van het oud kleenoi triplex in verhit water, latere losse stratum van ander, de residuen schrappen van de kleefstof tsiklei, en na vysykhaniya zachistite krupnozernistoi shkurkoi mee en aslant volokon.

Okleika van twee kanten wordt op gelijke tijdperk verricht. Richting volokon van beide leden moet gelijkaardig zijn. Eenzijdig fanerovanie wordt slechts voor de doellatten verondersteld, sechenie welk zal aliquot, t. Door hem. Als okleivaemaya vlak met betrekking tot breedte overtreft niet de stichting lijvigheid meer dan vdvoe. Voorbeeld: Het is mogelijke nakleivat decoratieve triplex op plast doellat door de breedte 20 mm, als lijvigheid het stileert niet minder 10 mm.

  • Styazhka
  • Nabornoe fanerovanie
  • Raskroika triplex
  • Nabornye vingeert
  • Nakleivanie triplex
  • Nakleivanie triplex door de methode "vpritirku"
  • Drukpers
  • Profilnoe fanerovanie
  • Mankementen fanerovaniya
  • Obrezka zomen