ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Sadovaya rechtbank

Constructie gering skameechki wordt in het hoofdstuk 'van "Stolyarnye verbinding beschreven". In sadovom variant voortvloeit om in de rekening volgende te nemen. Fanernoe zitplaats is ongeschikt, het moet doshchatym vervangen, en sechenie nozhek om in 1.5-2 tijdperk uit te breiden: Doordringende nozhki wil utopat in land. Op de einden van hen nakleivat niets moeten. Vernis voor otdelki ongeschikt, is mogelijk maar buttery schilderstuk. Aan te plakken zagotovki tvloeit niet mezdrovym, en door kazeinovym kleefstof voor. .

En hier is voor ontwerpend van sadovoi rechtbank creatieve uitgebreidheid neobozrim. Hen maken van hout en pletenymi, van pnei en breven, van het metaal en baksteen, van beton en keramiek. Besta zelfs travyanye rechtbanken. Met spinkami en zonder, stationair en beweeglijk, met de plooi-back spinkoi en gevormd op het geval van regen door de zitplaats, nizenkie, op welke wijze kinder, en hoog, met protractile of plooi-back aanvullend skameechkoi beneden de voeten. Niet van perechest en methodes otdelki. Maar wij suggereren een variant perenosnoi, van zeer gemakkelijk van hout sadovoi rechtbank en die leix om te manifesteren mogelijke methodes en de toelatingen van stolyarnykh verbindingen welk wil constant verstorende invloed gaan van vlagi en zon onder. .

Voor de fabricage van zodanig rechtbank wil worden doshchechki door de lengte 1200 mm, door de breedte van 40 tot toe 80 mm en lijvigheid tot toe 20 mm genodigd hebben; Doellatten voor nozhek secheniem 50x50 mm en klein doshchechki of brusochki voor tsarg en pronozhek secheniem 60x20 mm. In de constructie boventonen voert van shipovaya kleverige details beneden enkel hoek, omdat vier nozhki wil niet verticaal, en wijzer in de kanten. Zodanig positie nozhek de goede stabiliteit bevoorraadt van de rechtbank op ongelijk land, in het gras. Razmetka skvoznykh breeuwt en nesten zullen hoge nauwkeurigheid vergen, daarvandaan better om zijn met betrekking tot werkje in eigenlijke grootte (vijg waar te maken. 40). .

Cadocaя ckameйka

Sadovaya rechtbank

Als het is duidelijk van de werkje, alle breeuwt tamelijk breed die zal ontzagwekkend skleiku stijven. Alle breeuwt skvoznye, dit verhuurt naar applicate rasklinivanie die ook zal prochnost rechtbanken, izgotovlyaemoi van gemakkelijke materielen uitbreiden. Zijn kan overboeken en om doshkolnik over te zetten. Wezen bijstere inktkoker, met de smaakvermogen schilderde, ze kan waardige plaats en op prazdnichnogo tafel op het terras bezetten. .

Door materieel voor zagotovok misschien de spant van elk rassen van de boom, maar zonder ruim en skvoznykh suchkov. Prochnost verbindingen veronderstelt verwerkend van alle belangrijkste details fugankom, van keurig zapilovku breeuwt en vyborku nesten voor hen. Klinyshki better om van de spant van ferme rassen te fabriceren, zij moeten tamelijk brede, niet minder 20 mm, en acuate stameskoi hoek-wijs van niet boven 5-7° zijn.

Doshchechki voor de zitplaats vystragivaiut van drie kanten, alles het overblijfsel van de zagotovki - met vier een of anders. Razmetka wordt door middel van toepassing op de werkje verricht. In het eerst geval zapilivaiut breeuwt, dan na de verificatie van hen met betrekking tot werkje zegel en vydalblivaiut proushiny. Berechting assemblage voor agglutination verplicht. .

Finale assemblage op de kleefstof maken met betrekking tot knooppunten waar. In het eerst geval in de tweetallen nozhek rechtbanken. Na zapressovki hen, van bakkend voor 6-8ch, van zachistki kleefstof en wiggen wordt de navolgende assemblage van alle rechtbank "nasukho" verricht, de verificatie van de hoeken en, als riep in, aanvullend podgonka. Want doorwerken zemlyanichnykh bedden handige kleine gemakkelijke rechtbank welk stellen niet sboku gryady, en aslant, erover, nozhki zijn beer op twee mezhduryadia in. De rechtbank hoogtepunt is aangewezen op het hoogtepunt gryady, dit ongeveer 300 mm, de lengte van de zitplaats is opgewassene breedte gryady. Nozhki raskosheny en koppelde op breeuwt of door de methode "in poldereva" tsargami.   Pronozhek niet.   Stabiliteit wordt twee doshchechkami, pribitymi naar de topgevels nozhek parallel mezhduryadiam bevoorraden. Otdelka - buttery schilderstuk voor twee keer.