ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Proushiny

Breeuw is klaar, kan worden aan de onderrichting proushiny begeven. In het eerst geval vervulen propily door de arm aan-trof, dan scheep gaan op vydalblivaniiu toegeefl zijnen voor spant stameskoi. De breedte van zijn kling moet de lijvigheid niet overtreffen respectievelijk breeuwen, maar misschien kleiner. .

Dolblenie beginnen met het gezicht zoom van de doellat of plasti, stamesku oprichten door de kling op de gewaagdheid met de enkele hangen van handelen (tot toe 5°) van ons, terzijde faski. Door gemakkelijke staking en seconde, elk meere geducht, kling verdiepen in de spant op 6-8 mm. Dan de homp van de boom van zodanig lijvigheid skalyvaiut, operatie wordt tot toe de half van de diepte van de nest herhaald. Volgende doellat overturn en dolbyat proushinu van de overzijde tot toe complete zijn onderrichting. .

Vydalblivanie van twee kanten is maakte om te verhoeden van skalyvanie spant voorbij risok.

Hang stameski wisselborgtochten van elk meere dichte prileganie de zomen respectievelijk breeuwen te stroomt over proushiny, verbinding wordt minder merkwaardig. Gevormde daarbinnen kleine opening, tot toe 2 mm, te midden van noch betekenis voor prochnosti kleverig heeft niet, ze wordt kleefstof in de werkwijze van zapressovki ingevuld.

De onderrichting van proushin mnogoshipovykh verbindingen wordt op dezelfde manier volbracht.

Meerdere als naar-een andere wordt de onderrichting van de nesten verricht want breeuwt, wanneer verbinding het is van node niet op de einden van de doellatten. Reductie zapil door de arm-trof in dit geval onmogelijk aan.

De breedte van de nest, en vandaar, en de lijvigheid respectievelijk breeuwen het zal noodzakelijk om afhankelijk van beschikbaar stameski zijn of dolota vast te stellen. De afmeting van hun klingen moeten de lijvigheid bedragen respectievelijk breeuwen of te zijn minder. Monding stameskoi vydolbit smalle nest het is onmogelijk. .

Begon zelfde, net zo voor proushiny met propilami: In het eerst geval kling stameski, stellen rechtopstaand in, verdiepen in de spant door de macht van het een-tweetje stakingen op de diepte 6 - 8 mm. Dan door gemakkelijkere stakingen met betrekking tot stameske stellen beneden kleine hoek, van skalyvaiut kusochki spant mee volokon lengte 10-15 mm in. Operaties worden herhaald, als merkten op de vijg. 15.

Als de kling van stameski als vroeg als breedte van de nest, dan eerst operatie het zal noodzakelijk om voor te tzeggen, na wat zich te begeven aan skalyvaniiu toegeefl zijnen voor spant.

De diepte van neskvoznogo nest wordt vastgesteld dichtbij de hoogtepunt breeuwen. Moet vydalblivat nest zeer met de voorzichtigheid. Door ook biff met betrekking tot stameske het is mogelijke prorubit doellat naskvoz. .

Als wordt vyrubit skvoznoe opening, razmetku van voorste overdracht en op tegengestelde genodigd hebben. Dolblenie gedrag in gelijke opeenvolging, maar van twee kanten van de doellat.

Elk meer ontzagwekkende is verbinding dubbel en driedubbel breeuwen toegepast in de aanmaak windows rum, van de deuren en andere zware producten, alsmede van de dozen en dozen van de grondslagen. Prochnost zodanig verbinding zeer hoog. Als en het is noodzakelijk om razoshedshiesya in de hoeken van de glaswaar, dan dit resultaat van de handeling vlagi of nedobrokachestvennogo agglutination aan te treffen. Zelve constructie, inktkoker-probeerde in derevoobrabotke eeuwen, feilloos. .

De lijvigheid van dubbel breeuwen en de breedte van de nest voor hem zijn gelijkmatig van eenvijfde lijvigheid van de doellat, en driedubbel - ene zevende. De technologie van razmetki hen weinig dan onderscheidt van razmetki verbinding in odinarnyi breeuwen.

  • Razmetka stolyarnykh van de producten
  • Zapilovka breeuwen
  • Proushiny