ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Kunststof klei

Onze industrie vrijlatingen en gereed naar onmiddellijk gebruik klei, niet vergende podogreva en opheffing. De zij van prigodyatsya alle manier brengen van umeltsu, incluis stolyaru onder. Appealingness kunststof kleev zakliuchaetsya niet enkel in hun familielid allness. Zij komen in ondiep rasfasovke - van 40 tot toe 100g vrij, goedkoope, verpakking in tubakh of glazene veldflesen kleefstof behoedt van de rudimentair zagustevaniya en vysykhaniya.

Kunststof plakkende composities groot gedeelte, jaarlijks schijnen alles nieuwe en nieuwe titels. Wij willen maken kennis met de meest gebruikt in alledaags leven.

Alomvattende kleefstof BF-2 wordt voor de agglutination van de producten van de boom, van enkel plastics, fayansa, van glazen, van het keramiek, van het metaal benoemd. Het presenteert blij het dikke doorzichtige vocht van ine het algemeen ontsteken barnstenene kleur. Toepassing het meerdere onderscheidt van de methode van de toepassing benig en kazeinovogo kleev. Het feit is, van die voldoende prochnost agglutination wordt bereikt leix in progreve plakte producten tot toe 100-120° of in gecontinuerde zetsel in de koude toestand aan. Maar zelfs nedelnaya bakkend in zapressovannom toestand geen zodanig resultaat geeft, hoe bakkend met podogrevom. Van deze voorstellingen de kleefstof VAN DE BF-2 kleiner alles komt boven voor de boom, alle de meer voor die verbindingen welk behouden drijvend op een kleefstof. .

Het is better om het voor de agglutination van andere materielen, bijvoorbeeld van het keramiek, van de porselein of termostoikogo callisthenics te benutten. Preliminarily aanplakten vlakken louteren van de stof nemen en de voetspooren van het vet absterging hun verhite water met sodoi, door de benzine, dan dor af. Op zuivere vlakken kistochkoi of van hout palochkoi veroorzaker de doordringend stratum van de kleefstof en zal naar hem podsokhnut uitlenen, om het stopgezet te zijn kleverig. Dan op de beiden bovenkomt veroorzaken de seconde stratum van de kleefstof en ook nauwelijks podsushivaiut. Volgende details lagen vriend op vriend, dicht prizhimaiut en tuigeren door de rechtbank-nietje, in vaime, tiskakh, figurnye producten kunnen strapped bechevkoi, door de homp materies, bef zijn.

Agglutineer vandaar dat producten gestoken metallieke posudu, overloop door het water, stellen op het vuur in en dragen tot toe koken voortdurend van niet minder 2-3ch. Volgend posudu branden van het vuur los, zal op zijn gemak ostyt uitlenen, nemen erbuit producten en droogmaken op lucht. Ruime thema's het is mogelijk progrevat in dukhovkakh, overheen elektrische tichel zo, om de temperatuur van aanplakte vlakken was niet onderaan 100°. In hogere temperatuur term progrevaniya kan worden tot toe uur ingekrimpt.

Door de compositie BF-2 zal niet aangeraad worden aan mengsel thema's bestempelden als voor de etenswaar toebereiding.

In de verkoop er is kontorskii silikatnyi kleefstof. Dit vloeiende glas. Stolyaru het kan prigoditsya in de aanmaak, bijvoorbeeld, kleur vitrazhei voor svetilnikov, ander podelok met geldend van glazen, van het keramiek, alsmede van de mengsels voor shpaklevaniya. Shpaklevka op de basis vloeiend glas tamelijk brandveilige en bijstere inktkoker te weer stellen teegt zich handeling vlagi. .

Plak BF-6 - deze dikke hazelaar vloeiend. Het fantastisch plakt materie aan. De methode van de toepassing is eenvoudig. Wezen thema verbinding de doellatten van het doek vochtigheid door hartelijk water, bijstere inktkoker otzhimaiut, door van hout palochkoi of mes tweemaal veroorzaker de doordringend strata van de kleefstof gevend telkens door hem vysokhnut naar zodanig een uitgebreidheid, om vinger niet klemde materie vast. In podsykhanii zal hel film formeren. Dan de lagen doellatten van het doek op ander, dek door vochtig doek en proglazhivaiut verhite utiugom kleine rijstrooken tot toe complete wasem vlagi. Na de verkoeling tot toe kamer temperatuur agglutineren plaats inkopen voldoende prochnost skleiki en vreest niet zelfs stirki.

BF-6 wordt naar vele gastvrouwen kennismaakt, het gelden voornamelijk in de kleren instandhouding. Niettemin niet alle geweten het medische verdisstes. Met betrekking tot de compositie BF-6 DIT spirtovoi de verdunning van de kunststof pek, verwoestend spel op boleznetvornye zaden. Doordringend stratum het bracht op klein ranku toe, door 2 min vysokhnet doorzichtige film gevormd, zal tuigeren strengelde van de vervuiling en daarmede zal verband vervangen. Film zal drijvend van twee-drie dagen gadeslaan, na wat operatie kan worden herhaald. Stolyaru gaand over haarscherp instrument, moet altijd beneden de hand van flakonchik deze kleefstof hebben, kost het goedkoop, en wordt lange tijdperk opgeslagen.

Deze kleefstof is ongedeeld noodzakelijk stolyaru en voor directe toepassing met betrekking tot benaming, bijvoorbeeld in de aanmaak en de verstellend van zacht meubeltje. De laatste tijd raadden industrie vrijlatingen alomvattend klei chut hetzij niet voor alle materielen aan: Boom, van het metaal, kranten, van de tandvlees, leders, ferm plastikov, voiloka, van glazen, van het keramiek. Naar zodanig betr, bijvoorbeeld, "Moment"-1'.

Ervaring merkt, van die prochnost de agglutination van de boom door zodanig alomvattende composities meerdere beneden, dan op traditioneel stolyarnykh kleev. Hereto enkel kunststof klei eigen geducht infiltrerend ableness, daarvandaan gebruik van hen in decoratief fanerovanii wordt begrensd en permissibly slechts na de reductie verificatie.

Zato zodanig klei zijn onmisbaar voor inkrustatsii met betrekking tot boom met geldend van de messing, van het brons, perlamutra, van het keramiek, van de metalen en andere materielen. .

Besta en puur plantaardig klei. Op de stengels van vishnevogo boom, pruimen kunnen worden vocht of gezien als vroeg als zastyvshie drop en alles behalve doorzichtige naplyvy pek. Deze erg goede grondstof voor de toebereiding van plaken. Pek, snyatuiu van de boom, moet volledig nou, rastoloch in gruis en razvesti 1 deel van pek in 2-3 delen van waterhoudend droogmaken. Kleefstof snel sokhnet, te bewaren het tvloeit in dicht geslotene veldfles voor. Kleefstof kan worden in de aanmaak ondiepte podelok van de boom, van kartonnen, orgalita, van de triplex gegolden.

Prochnost de agglutination van de spant zonder de moeilijkheid om empirisch te checken. Verrichtende alle regels geldende totaliter konditsionnyi de compositie van stolyarnogo kleefstof, mengsel twee brusochka. Na bakkend voor vierentwintig uren hen rechtopstaand stellen op verstak in, richten elk rezets precies met betrekking tot het geslacht van verbinding op en door de staking van de hamer klieven. Als verstoring het is van node gelijkmatig met betrekking tot shvu, dan kwaliteit skleiki kan worden slecht beschouwd. In het algemeen geslacht van verstoring valt niet met shvom, op beide vlakken verblijf levend volokna van de spant, vyrvannye door de macht van de staking samen. Zo stolyary checken en de kwaliteit van de kleefstof, en de handigheid. .

Op prochnost de agglutination van de spant van vliyaet vele meewerken oorzaaken, met de temperatuur en de vochtigheid van de lucht in aan het werk huisvesting.

Ruime betekenis de bovenaardse toebereiding heeft. Ze moet zo veel, zijn om een vliegtuig prilegala naar andere zonder prosvetov. Slecht worden aangeplakt vlakken verontreinigden, met buttery en vetzucht plekken, smolistye. Vele stolyary-kabinet-makers prefereren sherokhovatye vlakken uitstrijken, met het dit uitdraaien op uitzicht hen vergasten speciaal strugom - tsinubelem welk loof op de spant ondiepte tsarapiny. Deze bereidingswijze aanbevelenswaardig leix voor de spant van ferm kweekt.

Het is praktisch niet aards gebruik te proberen strakke om rauwe spant aan te plakken. Prochnost verminderings en alsdan, als vochtigheid zijn boven gaat 12%. Doordringend doshchechki, planki, battens better om alle ineens na stroganiya aan te plakken die vermaant mogelijk koroblenie zagotovok, omdat rubanok brandt de meeste podsokhshuiu, het oppervlakkige deel van spant stellend elk meer vochtig strata los. Podsykhaya na stroganiya, zij zullen koroblenie veroorzaken.

Beste resultaten zullen de agglutination nauwelijks van podogretogo boom en door hartelijke kleefstof uitlenen. Het is doorgaans, kleefstof wordt op een vlak zelfs doordringend stratum veroorzaakt, om eronder bijstere nou was de uitstekende structuur van de spant met betrekking tot alle vlak. .

Stolyaram geregeld bezoeken het is noodzakelijk om pustotelye beschuttingen, okleivat vensterramen triplex met een van twee kanten te maken. De maar op de tijdperken inner landsgrenzen van het vensterraam geworden merkwaardig op het gezicht vlak, triplex met betrekking tot de zomen van de doellatten provisaet, zelfs als lijvigheid zijn 5-6 mm componeert. Om te dit verschijnsel waarschuwen, tvloeit niet namazyvat door de kleefstof van alle plast doellat van de zoom tot toe zoom voor, kleevoi stratum moet niet dokhodit tot toe de inner zomen van de doellatten op 10 mm, dan de inner landsgrenzen van de doellatten zullen niet zijn merkwaardig. Prochnost skleiki hieruit zal niet zwakker worden.

  • Stolyarnyi plaken
  • Kazeinovyi plaken
  • Kunststof klei
  • Zetsel van en zapressovka plakte producten aan
  • De rechtbank-nietje aanmaak
  • Szhimy