ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Direct en protravnoe krashenie (onderdeel 2)

Morilku razvodyat door alle middelen in zacht waterhoudend - dozhdevoi, rechnoi, snegovoi. In het water van stedelijk vodoprovoda moet toevoegen drinkable sodu (thee lepel op 1-2l kookte waterhoudend). Odnoprotsentnyi de verdunning van nashatyrnogo animo ook watertt mak myagche. De concentratie van de verdunning morilki misschien van 5 tot toe 30g op 1l wateren, alles is aangewezen daarover, temnee of svetlee wordt schilderstuk genodigd hebben. Maar boom reserve onderdeel absorbeert niet, daarvandaan vlakken bevochtigen morilkoi met de uitspatting welk schrappen kistiu of tamponom. Tampon hedenen blob door de diameter 30-60 mm van vaty of wol, obernutyi door van boven de linnen doek of marlei. .

Navolgende okrashivaniya morilkoi algemeen wordt niet genodigd hebben, de intensiteit van het schilderstuk hangt niet enkel van de concentratie van de verdunning af maar ook van de spant ableness om het te absorberen. Elk meere quitte schilderstuk wordt met betrekking tot nauwelijks uvlazhnennoi spant gewonnen.

Na krasheniya morilkoi desiccated vlak Pools melkozernistoi shkurkoi zonder sterke aandrang. Het is mogelijk proteret zijn sukonkoi of door ander materieel, om schrappen niet absorbeerde in de porien dorre delen krasitelya.

Vandaag de dag beits is louter natuurlijke wijze krasitelem bruine kleur. Als oppervlakkig direct en protravnykh krasitelei van toepassinge bijna alle kunststof verven voor wollene en khlopchatobumazhnykh doeken, bonten, wol, leders. Protravami dienen voornamelijk margantsovokislyi kalium, ijzer kuporos, dvukhromovokislyi kalium, alsmede krasiteli voor het bont: Geel, grijs en bruin. Hen benutten in de vorm van de waterige oplossingen met de inhoud van de zouten van 1 tot toe 5%.

Protravnoe krashenie verschilt hoger svetostoikostiu en vodostoikostiu da's schreven aan naar, zoals, door ontzagwekkende verbinding protrav met dubilnymi substanties en onderrichting daardoor de chemische reactie van vodonerastvorimykh zouten toe. .

Niet alle manier van de boom zo verkwistend dubilnymi door de zuren, hoe verknipte figuur, eik, chestnut, olkha, iva. Alles behalve niet hun berkeboom vormen, beuk, pijnboom, el, lipa. Maar protravnoe krashenie spant en deze rassen is mogelijk, als preliminarily om zijn door waterige 1,5 procent verdunning van pirogallovoi zuur of tanina te vergasten. Deze substanties ook de kleuren veranderen van de spant, net zo zelve protravy, maar vinden ermee en met de spant in bepaalde onderlinge beinvloeding goed, dan en wordt naar de wijziging van het schilderstuk van de boom toegeschreven aan.

Protravnoe krashenie onderscheidt van direct hoofdzakelijk wat elk meere donker en dichte zomer spant wordt sterker geschilderd, nezheli loszinnig en ontsteken vesennyaya het deel van jaarlijkse beugels. Dit vooral effektno manifest in protravnom krashenii pijnboom en eli. En in direct krashenii tegenovergesteld verschijnsel wekt: Elk meer poreus, loszinnig strata worden temnee dicht.

Voor de beuk schilderstuk in olivkovyi kleur gelden ijzeren kuporos - 20g op 1l wateren en brink krasitel - 10g op 1l wateren. Voor de berkeboom schilderstuk in hel (gouden) gele-bruine kleur gebruik verdunning ijzer kuporosa - 40g op 1l wateren en als krasitelya - chroom, bruine of sinaasappel - 10g op 1l wateren. Brine en krasiteli vallen in het niet in zacht water, podogretoi tot toe 80°. Naar de verdunning zal uitlenen worden belust op 1-2ch gebestreden, dan met de voorzichtigheid, niet verontrusten, slivaiut in zuiver posudu. .

Krashenie wordt verricht als morilkoi. Kleine producten kunnen worden door de methode okunaniya in de verdunning geschilderd. Bakkend aan de gang is 2-3 ch op de kamer temperatuur, na wat kan worden op de nader otdelke begeven.

Better andere rassen wordt geschilderd:

  • De spant van de berkeboom, klena en peren - beneden zwart-bos;
  • Lipy, berkebomen van en beuk - beneden het mahonie;
  • Olkhi, van de pijnboom, berkebomen en lipy - beneden de noot.

Krasiteli voor diverse doeken, bonten, wol podrazdelyaiutsya op direct, belangrijkste en kislotnye. Laatst elk meer svetoprochny. Hier is meerdere de recepten van okrashivaniya spant: Beuk en eik in zwarte kleur - 50g nigrozina op 1l wateren; Eik, berkebomen van en beuk in bruine kleur - krasitelya bruin 1g en morilki 10g op 1l wateren; Pijnboom, eli in bruine kleur - krasitelya kislotnogo bruine 3g, acetic essentsii Zgi Aluminium kvastsov 10g op 1l wateren.

Beneden het mahonie berkeboom en beukene verf door twee verdunningen. Door in het eerst geval blauw stenig viel in het niet in zacht waterhoudend1 20. Dan, door 10-15 min, door de verdunning geel krovyanoi brine1:10.

Hoe aantreffen, stolyaru kan worden behoorlijk wat verschillend krasitelei genodigd hebben, van de bloedverdunners en verdunningen gold in de ondoorschijnend otdelke boom. Waar en hoe om zandplaaten, veldflesen, flessen, tiubiki, kisti en andere materielen te bewaren? Beste plaats voor hen - deze badkamer, waar er is goede luchtverversing, loopt ontluiken vuur weg, elektroprovodka bedekt-boven in de muren, quitte schakelaars worden buitenzijde uitgevoerd. Omdat moeten bedienen die vele otdelochnye materielen zonder de moeilijkheid vosplamenyaiutsya. .

Als beneden moikoi geen kleerkast, dan moet maken of om voor de slaand van de materielen een of twee smalle en lange doos welk vrijelijk zadvigalis beneden het bad te adapteren. Kan op twee kantels brede plank overheen de deur, met hoge, tot toe 60 mm, bortikami op de zomen, vastliggen om zandplaaten niet soskalzyvali. Kantels netrudno naar bolster boven shurupami, vrezaya beeindigt van hout planok in dvernuiu doos op de diepte 6-8 mm.

In de badkamer altijd wordt plaats voor de verticaal polochki-etazherki gevonden. Ze is handig voor de slaand van de zeep, van de veldflesen en andere melochei. Zijn plaats is ergens in de hoek ten kinkhoorn. Afmeting kunnen zodanig zijn: Hoogtepunt 750 mm, diepte met betrekking tot twee kanten 140 mm, afstanden tussen polochkami teeter afhankelijk van wijzend van hen van 100 tot toe 200 mm. Polochki vypilivaiut van de triplex of door doshchechek lijvigheid 8-10 mm. .

Vertikaal brusochki hebben sechenie: Hoekige doellat - 15x15 mm, zijdelings 30x15 mm. Transversal battens vrezany in brusochki methode vnakladku. Polochki krepyat ernaar op kazeinovom kleefstof en pribivaiut door de anjers door de lengte tot toe 15 mm. Naveski (ushki) maken tegenover de corpora etazherki welk prilegaet niet naar de hoofdstad muur, en naar de muur van de kleerkast lichtende pijpleidingen.

Polochki kan van verschillende vorm en lijvigheid, de kleur van het schilderstuk zijn ook nog kwestie van smaakvermogen. Maar nauwelijks tvloeit om belilami voor, in de badkamer van en zo veel deze kleur te misbruiken.

Alle dit podelki voor de badkamer, alsmede en andere: Taburetku, plooi-back stoel e.a.. Het is aanbevelenswaardig om door de ondoorschijnend coatings uit te monsteren.

< Vorige pagina

  • De schilderstuk namaak
  • De mankementen van het schilderstuk
  • Direct en protravnoe krashenie