ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Hoe correct pilit

Het is zeer belangrijk correct om pilit te beginnen: Door kleine moties op ons voortvloeit om ondiep propil op de boord van zagotovki te maken, kanavku diepte 6-8 mm, priderzhivaya canvas de ruimere vinger van liet hand hoger boven zubev zo, om dronk gleed met betrekking tot nogtiu of seconde sustavu vinger. Te pressen zubiami op de spant helemaal is onnodig, van tamelijk een gewicht van de arm-trof. Anders zo kan canvas bounce buiten propila en poranit hand, hoogstens van zubia porvut volokna boom. Het canvas hangen naar horizontaal vliegtuig moet op omstreeks 20° stileren die ook verhoedt skoly. .

Voortvloeit niet om de nonhomogeneous constructie van de spant te fluiten naar, in de benadering naar suchku canvas zal oboiti elk meere firma plaats zich richten, in dit geval snelheid pileniya wordt omlaag vertraagd die totaliter zakonomerno zelfs voor de spant behandeling op de machines. .

Tijdens longitudinal raskroya in propil kan worden van hout wig ingeschoven, om te wrijving verminderen. Als dronk skripit vibrerend die geschiedt in het werk met de firma of zeer smolistoi spant die tvloeit nateret canvas door de zeep of parafinom voor. .

Verzacht pilenie hoek-wijse toepassing, van zogenaamde stoel, lotka van drie grondslagen (vijg. 7) die moet zelve maken, in verkopend van hen niet brengt tijdperk door. Lateraale grondslagen moeten strikt parallel zijn, erin zijn maakten prorezi hoek-wijs 45°, beeindigt spileny op juiste hoeken. Vergastte zagotovka wordt in de gleuf ingesloten, prizhimaetsya door liet hand om muur te telen, canvas pily wordt in prorez ingeschoven. Whereat raspilovku kan worden zonder razmetki zagotovki met betrekking tot alle perimetru verricht, tamelijk waagt op de bovenste grani. Moet leix uurwerk die, om etiket samenviel met proreziu in de stoel. .

Ctуcлo

Stuslo

Nu en dan treft noodzakelijkheid pilit hoek-wijs 30°, 60°, met het dit uitdraaien op uitzicht in gelijke huisvesting kan zijn maakte overeenkomstig prorezi. .

In de werkwijze van pileniya zal arboraceous opilki, doorgaans, ondiepe groepering formeren. Niet verkwanselen dit "breakage": Opilki prigodyatsya in otdelochnykh krasnoderevnykh werken hoe napolnitel voor shpaklevki. Het is better om hen in twee-drie kleine dozen te besluiten, maar met betrekking tot de rassen van de spant in tweeen ontsteken, rood, van bruine kleuren. Zal niet zich spijten, wanneer zaimetes inkrustatsiei of wanneer zal krakken in parketnom verdieping schijnen. .

 


Alle clausules van het hoofdstuk "Advizsen wedervoeren stolyarov"