ctoлярныe рabotыctoлярныe рabotы - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcactoлярнoe deлo - gлacнaяctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhca caйtactoлярныe рabotы
нahhнaющemу ctoляруctoлярныe рabotы - gлacнaя ctрaнhcaнahhнaющemу ctoляру - gлacнaя

Ukhod achter het meubeltje

Ukhod achter het meubeltje ruime aandacht vergt.  Zelfs lakirovannye of vliegtuig fatsoeneerde, afwezigheid krivolineinykh pilyastr, van karnizov en andere ramingen - alle die stremt de stof nemen agglomeraat af.

Allereerst moet correct rasstavit meubeltje, vooral fatsoeneerde of door okleennuiu decoratieve triplex. Zodanig meubeltje het is onmogelijks om nabij van legertjes van centrale verwarming en in de plaatsen ingestellen, naar gemakkelijk van de toegang directe zonnestraalen, alsmede back moet naar de muren en dichtbij naar elk meere koude hoofdstad muren steunen. De mechanische verwondingen van Pools om moeilijk te elimineren, daarvandaan moeten zo rasstavit meubeltje, als niet naar zadevat zijn hoeken in de verplaatsing van de stoelen. .

Dikwijls dverki maar juist van gekochte platyanogo kleerkast met de arbeid dichtbij en stelen. Meestal ottogo dat kleerkast wordt undu ingestellen, gevormd van perekosy panelen, omdat krupnogabaritnaya meubeltje heeft geen onbuigzaam stolyarnykh verbindingen. Beneden een van de lateraale kanten van de kleerkast moet podlozhit van hout klinyshek, aline juiste hoeken, dan dverki zullen op vrije voeten en naar dicht openen.

Perekosy panelen schijnen ook en in peredvizhke zwaar meubeltje (kleerkasten, kasten). Verhalend zodanig meubeltje, streven moeten ook naar het lagere deel van onderwerp, en te verzachten dit werk het is mogelijk, als podlozhit beneden nozhki kusochki voiloka of vulsel, dit, overigens, zal seks van tsarapin bepalen.

Om meubeltje wordt dicht geslotene dverkami te verhalen en zadvinutymi dozen aanbevolen bij.

De janboel van juiste hoeken in de verkeerde installatie van het meubeltje draagt zaedaniiu dozen, bijvoorbeeld, in moderne kasten aan. Maar meestal dozen met de arbeid worden fort met betrekking tot andere aanleidingen ingestellen: Nedobrokachestvennaya assemblage van en otdelka de lateraale muren van de doos, van razbukhanie spant in verhevene vochtigheid. Proberen nateret polozki en trushchiesya de muren van de doos parafinom, door de schoensmeer, zeep. Als het is ontoereikend, toen het zal noodzakelijk van dubbel rubankom of krupnozernistoi shkurkoi zachistit boka doos. .

Af meubeltje protiraiut zacht dor tryapkoi, better flaneliu. Periodiek, van twee-drie tijdperk per annum, Pools moet, protiraya zacht tamponom met weinig geintroduceerde erin repeinogo boter verversen. In de verkoop speciaal vocht bestaan beneden generaal titelen "Polirol".   De methodes van hun toepassing worden etiketen aangewezen. Nooit benutten voor de verhuizing van het stof rauw tryapkoi.

Frisse compositie de waterige mengeling presenteert van turpentine, van de schoensmeer en potasha. In het eerst geval in de weinig van de kook water losen 1 deel van potasha en 10 delen van schoensmeer, kipyatyat tot toe de verschijning van mylnoi schuim op. Na de verkoeling in deze mengeling voegen 20 delen van turpentine en bijstere inktkoker jumble toe. Als noodzakelijk, voor de instandhouding van de aanvankelijke kleur van strijkend in de vloeistof in fijne druppels in een andere voegen opgelost in gekookt water anilinovyi krasitel toe.

Door deze mengeling, nalitoi in zuivere tampon, en onthaal schaadde bovenaards als in Pools. Bovenste lakovyi stratum wordt opgelost, strijkend wordt uitgestreken, en glinsteren wordt na wissend shlifovalnoi kolodkoi, obernutoi flaneliu herlaad. .

Als restauratie falen, dan oud strijkend helemaal schrappen door de aceton, waterige oplossing nashatyrya of andere composities. Later vlak moet volledig nou prosushit, Pools en opnieuw om te poetsen.

Het is eenvoudiger om luister te herladen en om plekken op lakirovannoi enveloppes te schrappen. Met het dit draaien op uitzicht zijn tamelijk proteret de enkele van niet door ook fors oplossend geneesmiddel uit. Toepasbaar, bijvoorbeeld, politura.

Was vlak verversen, protiraya door turpentine, en dan dor kholshchovoi doek op shlifovalnoi kolodke. Turpentine in de tampon nalivaiut een gebeten, om het liet niet van vette schrappen op het vlak toe.

Op het oud en oeroud af meubeltje zullen minuut, zogenaamd haarvat krakken vormen. Zij zonder de moeilijkheid ustranimy. Het is rechtvaardig om strijkend tamponom, door nauwelijks afgetopte enkel oplossend geneesmiddel (animo, vloeiend politura) te vergasten. Maar als krak diep, veroverde decoratieve triplex dat wil wordt de bekleding restauratie genodigd hebben.

Nauwelijks wat gastvrouw wedervoer niet ogorcheniya van de stip op lakirovannoi de huik van de tafel gebleven van stakana verhite thee. Te verwijderen het zeer is eenvoudig. Tamelijk proteret stip gebruikelijk uchenicheskoi rezinkoi, precies als de voetspooren gumen van de potlood op de krant, en dan proteret tryapochkoi, door nauwelijks sloeg polirovalnoi vocht door. Kostuums met het dit draaien op uitzicht en politura uit.

Plekken op het meubeltje kunnen van diverse oorsprong, daarvandaan en de methodes van hun obviation diverse zijn. Vette plekken op de spant van de eik zonder de moeilijkheid door smyt de verdunning van hartelijk bier met weinig suiker en schoensmeer. Verdunning bereiden in de in het water levend bathhouse toe. Plekken protiraiut door hartelijke verdunning, dan, wanneer vlak vysokhnet, herladen glinsteren, protiraya zijn shlifovalnoi kolodkoi met sukonkoi of wollen tryapkoi. .

Niettemin kan zeer voorzichtig vergast meubeltje zijn, en toch ze zal zich ontpoppen nepopravimo deformeerde. Door de fout die moeilijk istrebimyi de vernieler van de spant tor-tochilshchik, of drevoed, op welke wijze het anderse naam. Edacious wit lichinki het door de lengte tot toe 12 mm, ongehinderd proliferating, zijn in staat voor jaar om alle meubeltje in de kamer te vernietigen. Zavodyatsya torren slechts in dorre spant, zij progryzaiut anfractuous sloten inzonderheid mee volokon spant. Izmelchaya zijn, torren dragen het deel van residuen op bovenaards, progryzaya om de openingen door de diameter tot toe 2 mm. Het werk van torren-tochilshchikov (bedaard khrust) kan worden, vernomen als in complete rust priniknut door het oor naar de spant vlak. Op de tijdperken razdaiutsya niet khrustyashchie klanken, en hekje lijkend op naar tikane uur, maar dit als vroeg als echtelijke "conversatie" van de insecten met elkaar.

Om deze insecten zeer moeilijk te bevechten. Reductie propitka boom door het ontsmettingsmiddel direct toegankelijk van tamelijk positieve resultaten schenkt niet en is bied verstrijken kosten, daarvandaan voor het meubeltje van de menigte aanmaak alles behalve wordt niet gegolden. Torren-tochilshchikov kunnen worden slechts in vroege hun openbaring uitgevoerd. Met die uitdraaien op uitzicht meubeltje jaarlijks moet examineren, om te verschijning vernemen op het vlak (zelden op af, meer dikwijls op tegenovergesteld naar niet kortwiekte het kant) van de openingen. Deze openingen tvloeit protravit voor: Met behulp van medische spuit of pipetki noodzakelijk om erin tot toe verzadiging sterke verdunning margantsovki of speciaal vocht beschikbaar in de verkoop te introduceren. Toen openingen zamazyvaiut door speciale compositie: Opgelost in de in het water levend bathhouse van de schoensmeer (1 onderdeel), van turpentine (0.5 onderdelen) (er is in staat aanbevelenswaardige aanvulling 1-2g op 1l kamfer gelul, van de aardolie). Compositie moet konsistentsiiu shpaklevki hebben. In de thema's voor de slaand van de producten van de opening zamazyvaiut vazelinom. Door alle middelen moeten en de plaatsen van stolyarnykh verbindingen vergasten. .

Als van de openingen behoorlijk wat, meerdere dozijnen dat onthaal alle bovenaards, gomen zijn door ontbondene schoensmeer en dik vazelinom. In ontdekkend van torren op de malotsennom onderwerp better het szhech, om te stremmen verbreiding tochilshchika op alle meubeltje.

Stolyar, totdat om te selecteren en om in huis de homp van de boom binnen te komen, aandachtig zal het rondom bestuderen. Beste tijdperk voor de schouwing en de verwerkingen van het meubeltje gebesmet door tor-tochilshchikom, deze Juni is een Januari.